hulu-logo-185

Komediler

CRUSHED

 

Zenci bir Amerikan ailesi Kaliforniya Napa‘da başarılı bir şarap işine girince…

FUTURE MAN Geceleri yüksek seviyede bir bilgisayar oyuncusu, gündüzleri de insanlığın yok olmasını engellemeye çalışan biri olarak gezen bir hizmetli var bu komedinin merkezinde. Gelecekten gelen esrarengiz ziyaretçiler, pek yakında gerçekleşecek olan süper-ırk istilasında adamımızın anahtar olacağını ilan ediyorlar.

Dramalar

11-22-63 Şubat 2016’da başlayacak.
11/22/63 isimli Stephen King romanın 9 bölümlük uyarlaması. İşin içinde J.J. Abrams’ın parmağı var.
Amerikan başkanı Kennedy‘nin suikastını önlemek için zamanda geri giden İngilizce öğretmeni Jake Epping’i izliyoruz ana karakter olarak. Ancak kahramanımızın geçmişteki kendisi, tam o sırada aşık oluşu ve Lee Harvey Oswald bu görevini tehlikeye düşürüyor.

THE PATH 10 bölüm sipariş aldı. 30 Mart 2016’da başlayacak. Fragman.
Bir tarikatın ortasındaki aile ve bu ailenin ilişkiler, inanç ve güç üzerine bocalamasını sunacak. İnancın güçlü çekimi karşısında istediğimiz hayat ile yaşadığımız hayat arasında seçim yapmanın ne anlama geldiğine eğilecek.
(Çevirenin notu: Bir nevi “hayaller” ve “gerçekler”e eğilecek sanki..?)

MYST 1990’ların klasik video oyununun televizyon uyarlaması.
Adamın biri gizemli bir adada uyanır. Ancak ne kim olduğunu biliyordur ne de buraya nasıl ve niye geldiğini. Böylece onun macerasıyla biz de Myst Adası’nın kökenlerini araştırmaya başlarız.
CHANCE 10’ar bölümlük 2 sezonluk onay aldı. Daha önce şurada bahsi geçmişti.
Kem Nunn‘ın aynı isimli romanından uyarlanan psikolojik bir gerilim. Adli nöropsikiyatr olan kahramanımız (Hugh Laurie) kendini kimlik karışıklığı, polis yozlaşması ve akıl hastalığının vahşi ve tehlikeli dünyasında bulur.
SHUT EYE Bir kara mizah dizisi.
Kahramanımız Charlie Haverford, başarısız bir sihirbazdır. Şimdilerde Los Angeles’ta fal bakarak medyumluk/dolandırıcılık yapmaktadır. Yıllarca Romen bir mafya babasına çalıştıktan sonra günün birinde kafasına tak eder ve yönünü değiştirmeye karar verir. Tabii bunu dikkatli bir şekilde yapması gerekmektedir. Bu arada görmeye başladığı öngörüler gerçek de olabilir, hayal de… Bakacağız.
DIMENSION 404

 

6 bölüm sipariş aldı.
Dijital çağımızın korkunç ve mucizevi yanlarına eğilecek olan bir antoloji dizisi.

 

WHEN THE STREET LIGHTS GO ON 1983 yazında uyuşuk bir banliyö kasabasında liseli bir kızın ve öğretmeninin vahşice öldürülmesinin ardından ortalığın çalkalanması ve bu sırada birinin de yetişkinliğe adım atması üzerine.
CITIZEN Doğa üstü öğelerle bezenmiş bir Los Angeles’ta bir kahramanın doğuşuna tanık olacağız. Hikayemiz sihirin gerçekçiliği ve cesur kahramanlıklar ile bezenecek.
DAWN Bir Neandertal kabilesinin Homo sapiens ile tanıştıktan sonra yaşam şekillerini sürdürme ve hayatta kalma çabalarını ele alacak. Carl Shaaban
Fola Evans-Akingbola
Matthew Hopkinson
Temuera Morrison

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television