Komediler

DICE 6 bölümlük sipariş aldı. 2016’da yayına girecek.
Komedyen aktör Andrew Dice Clay’in yarı otobiyografik hikayesi. Vegas’ta bir yandan ailesini ayakta tutmaya çalışırken, bir yandan da kariyerini yeniden canlandırmaya çalışan bir stand-up komedyeni üzerine. Ailesini derken, kız arkadaşını. … ve eski nişanlısını. … ve eski karısını. …ve kayınvalidesini. …ve oğlunun arkadaş takımını.

I’M DYING UP HERE Daha önce şurada bahsi geçmişti.
MATING Bu komedi projesi bir antoloji dizisi olacak. Her sezon modern dünyadaki aşk hayatına, romantik ilişkilere başka bir ana karakterin yaşadıkları ile yaklaşacak.

Dramalar

ROADIES 10 bölüm sipariş aldı. Şuralarda bahsini geçirmiştik.
Müziğin ünsüz kahramanlarından oluşan ve hayatları yolda geçen bir grubun çıktığı başarılı bir rock müzik turunda yaşananları günbegün işleyen bir yapım olacak. Pervasız, komik, romantik, dokunaklı ve müzik için yaşayan hayatların olduğu grup, artık birbirinin ailesi haline gelmiş.

TWIN PEAKS 9 bölüm sipariş aldı, 2017’de başlayacak.
90-91’in meşhur David Lynch dizisi İkiz Tepeler’in uyarlaması, hikayeyi devam ettirecek ve havada kalan sorulara yanıt verecek.
İkiz Tepeler’de, garip bir kasaba genç bir kızın ölümü ile sarsılmış, FBI’dan Dale Cooper da şerife bu davayı çözmek için yardıma gelmişti. FBI ajanımız işin içine girdikçe bu kasabanın bir sürü sırrı olduğu ortaya çıkıp durmuştu. Bir dizi garip olay, kasaba sakinlerinin daha da karanlık tecrübelere gömülmesine yol açmıştı.
25 yıl sonra, hikaye devam ediyor…

GUERRILLA

 

6 bölümlük sipariş alan limitli bir dizi.
Daha önce şurada ele alınmıştı.

 

Idris Elba
İsimsiz LENA WAITHE Projesi Amerikalı genç bir zenci oğlanın erkekliğe adım atmasının hikayesinde büyümenin bir ölüm kalım meselesi haline gelebileceğine tanık olacağız.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television