Komediler

İsimsiz TRACY MORGAN Projesi Aktörün geçirdiği kaza nedeniyle iptal olan Death Pact’ten sonraki bu yeni proje 10 bölümlük onay aldı ve 2015’te yayına girmesi bekleniyor.
It’s Always Sunny in Philadelphia yaratıcılarından gelecek. Hakkında henüz başka bilgi yok.

ATLANTA 10 bölüm sipariş aldı.
Atlanta’da yeni filizlenen, popülerleşmek üzere olan ve “Yeni Güney” olarak adlandırılan bölgede çok başarılı olmanın peşindeki 30’larında iki muhabir üzerine bir komedi.

BETTER THINGS 10 bölüm sipariş aldı.
Ebeveyn olmanın zor bir şey olduğunu düşünüyorsanız bir de üç tane kızı tek başınıza yetiştirmeyi deneyin. Sam para kazanmak için aktörlük yapan, kızlarının hayatını idare eden, bir-iki arkadaşıyla eğlenen ve arada sırada seks yapan birisidir. Kendisinin izlemesi eğlenceli ama yaşamak istemeyeceğiniz türde bir hayatı var. (Bazı zamanlar hariç.) Dizinin ilk bölüm senaryosu Pamela Adlon ve Louis C.K.‘den çıkacak. Ayrıca iki isim dizide yapımcılık da yapıyorlar.

PARIAH

TV’de çalışan ama yayındayken tepesi atan Joe Abbott, ekrandan sürgün yer ve belirli bir yeteneği olmayan birisi olarak toplumu yönlendiren birisi olmak zorunda kalır.

İsimsiz BROOKS & CK Projesi Albert Brooks ve Louis C.K.’in yapımcısı olduğu ama konusu hakkında henüz açıklama yapılmamış olan bir animasyon komedi.
İsimsiz MORGAN & PEELE Projesi 15 yıl hapis yattıktan sonra çıkan suçlu bir adam, topluma karışmaya ve eski hatalarını geride bırakmaya niyetlidir. En büyük marifeti peynir kızartmak olan bu adamın, politik olarak doğru olmanın modern dünyasına, Internet’e ve kendi başına araba kullanmaya alışması gerekmektedir.
EXTREMELY DECENT Stop-motion-animasyon komedisi. Milenyum neslinin büyük şehirdeki yaşamını konu alacak.
CASSIUS & CLAY Animasyon aksiyon komedisi.
Kaitlin Olson’ın Cassius ve Lake Bell’in Clay’i seslendireceği dizide, ikilimiz Amerika’nın güneyinde kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kalmaya çalışan iki haydut.

Dramalar

TABOO BBC yapımı 8 bölümlük dönem dizisi, Amerika’da FX’te yayınlanacak. Ama yine de bu listeden eksik etmeyelim dedik.
Daha önce şu yazıda değinmiştik.
1813 yılında başlıyor. Afrika’daki macerasının ardından 14 adet elmas ile İngiltere’ye dönen kahramanımız, babasının öcünü almanın peşine düşecek.

FEUD

 

8 bölümlük bir antoloji.
Daha önce şurada bahsi geçmişti.

LEGION Daha önce şurada bahsi geçmişti.
SNOWFALL
Los Angeles’ta kokain satışı salgının başlarını genç bir zenci oğlan, Meksikalı bir güreşçi ve ve para akışını sağlayan bir CIA ajanının gözlerinden serecek önümüze.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television