Komediler

Dramalar

THE NIGHT MANAGER 6 bölüm sürecek bir mini dizi. BBC One ile ortak yapım olacak. (ABD’de 19 Nisan 2016’da başlayacak.)
Daha önce şu yazıda ayrıntılı ele almıştık.
Aynı isimli casus romanının uyarlaması.
Günümüz suç dünyasına eğilirken aşk, kayıp ve intikama da dokunacak.
Eski İngiliz subayı Jonathan Pine (Hiddleston) Whitehall ve Washington’daki istihbarat zümresi ile gizli silah kaçakçıları arasındaki korkunç ittifakı araştırmaya koyuluyor. Bu sırada ateşli silah kaçakçısı Richard Onslow Roper’ın (Laurie) örgütüne sızıyor. Kahramanımız kötü adamları yakalamak için bir suçluya dönüşmek zorunda.

PREACHER 10 bölüm sipariş aldı. 2016 Mayıs’ında başlayacak.
DC Comics’in Vertigo serisinden aynı isimli fantastik çizgi romanın uyarlaması. Teksas’lı sıkı bir rahip olan Jesse Custer etrafında gelişiyor olaylar. Tanrı’ya inancı kalmayan kahramanımız, Tanrı’nın aslında Cennet’i terk edip, sorumluluklarını yerine getirmediğini öğrenir. Üstelik kendisi de O’nun izini sürüp bularak, ihmalleriyle ilgili hesap sorabilecek tek kişi haline geliverir. Tanrı’yı aradığı bu macerasında Jesse’ye, insan kanını tercih etmeyen dost bir vampir olan eski kız arkadaşı eşlik ediyor. İkilimizin peşinde ise en meşhur kötü adamlardan biri var: Ölümsüz bir öldürme makinası olan Saint of Killers (Katillerin Azizi)

FEED THE BEAST 10 bölüm sipariş aldı.
Bankerot isimli Danimarka dizisinin uyarlaması.
Birlikte bir restoran açma hayallerini gerçekleştirmeyi son bir kez deneye iki arkadaş üzerine. Kahramanlarımızı biri parlak bir aşçı ancak başı mafya ve kanunla dertte. Diğeri ise şehirdeki en iyi şarap uzmanı ve ergen bir oğlu olan dul bir baba.
Arkadaşlık, baba olmak, yas, hırsızlık, kundakçılık, zina, cinayet, aşk ve elbette aşçılık üzerine bir dizi.

 

THE SON

 

Daha önce şu yazıda ele alınmıştı.
LODGE 49

 

Deneme bölümü çekilmeden sezon onayı aldı.
Kaliforniya’nın Long Beach kentinden ahmağın teki, eski bir kardeşlik cemiyetine katılınca…

 

MARVEL George Pendle‘ın Strange Angel: The Otherworldly Life of Rocket Scientist John Whiteside Parsons isimli kitabından uyarlanacak olan bir dizi. Kitap parlak bir roket bilimci ve Jet Propulsion Laboratory (JPL) firmasının kurucularından Jack Parsons‘ın hayatına dayanıyor.
Bilim kurguda bile hayal aşamasında olan şeyler konusunda araştırma yapma konusunda öncülük eden, parlak bir geleceği olan kahramanımız Los Angeles’ın yüzyılın ortasındaki o esrarengiz toplumunun karanlık yolunda kaybolmnın yolunu tutar.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television