Komediler

KEVIN CAN WAIT Deneme bölümü çekilmeden 13 bölümlük sipariş aldı.
Yeni emekli olmuş bir polis memuru karısı ve 3 çocuğu ile daha kaliteli vakit geçirmenin peşindedir. Ancak kahramanımızı sokakta geçirdiği iş hayatından daha fazla zorlanacağı bir ev hayatı beklemektedir.
THE GREAT INDOORS Maceracı bir muhabir, çalıştığı dijital dergide bir grup zamane gencinin yöneticisi olunca zamana ayak uydurmayı öğrenmek zorunda kalır.
MAN WITH A PLAN
(eski adıyla I’M NOT YOUR FRIEND)
Karısı yeniden çalışmaya başlayınca çocuklarını büyütmenin çok daha zor bir iş olduğunu anlayan müteahhit bir babanın hikayesi.
SUPERIOR DONUTS
Tracy Letts‘in aynı isimli oyunundan uyarlama. Şikago’nun seçkinleşen bir mahallesindeki bir çörek (donut) dükkanının sahibi ile yeni genç çalışanı arasındaki ilişki üzerine.
FURST BORN Upper Middle Bogan isimli Avustralya komedisinin uyarlaması.
Genişletilmiş bu aile komedisinde bir anne ve eş olan hatun kişimiz evlat edinilmiş biri olduğunu öğreniyor. Dahası asıl anne-babası havalı ama samimi araba yarışçısı bir aileymiş meğer.
MY TIME/YOUR TIME
7P/10E isimli web dizisinin uyarlaması. Dizi, uzak mesafe ilişkisi yürüten genç bir çiftin ilişkisini ele alıyor.
THE KICKER Tuhaf bir sporcu adam oynamakta olduğu profesyonel futbol (amerikan futbolu) takımından atılınca ailesini, arkadaşlarını ve tanımadığı kimseleri deliye döndürür.
WHAT GOES AROUND COMES AROUND Aaron Kaplan’ın bu sezon CBS’e sunduğu bu 3. proje, deneme bölümü siparişi alabildi.
40’lı yaşlarında olan bir ebeveyn çiftin ergenlikleri çok vahşi ve vurdumduymaz geçmiştir. Şimdi bir anne-baba olarak en büyük kabusları ile karşı karşıyadırlar: Kendi doğurdukları 3 tane ergeni büyütmek!
REAL GOOD PEOPLE Teksas’ta geçen ve tutucu, küçük bir kasaba ailesinin çocuklarının yaşam şekli yüzünden aile değerlerini yeniden gözden geçirmesine neden oluşu üzerine.

Dramalar

İsimsiz STAR TREK Projesi Meşhur Uzay Yolu (Star Trek) serisine eklenecek yeni bir uzantı.
Daha önce şurada bahsi geçmişti.
AMERICAN GOTHIC Daha önce şuralarda bahsi geçmişti. CBS’in yaz dizisi olarak lanse ediliyor. 2016 yazında yayınlanacak. 13 bölümlük onay aldı. Sanki tek sezon sürecekmiş havası var. (“Hoşgeldin ikinci Under The Dome” vakası olabilir.)
Boston’lı seçkin bir aile, yıllardır gerçekleşen bir dizi cinayetle yeni vefat eden babalarının bağlantısı olduğunu öğreniyor. Hatta yetmiyor aileden başka birinin babanın bu işteki ortağı olabileceği şüphesi de var.
BRAINDEAD 2016 yazında yayınlanmak üzere 13 bölümlük sipariş aldı.
Washington D.C. ‘nin politik dünyasında geçiyor.
Demokrat bir politik hanedanın kızı olan Laurel, belgesel yapımcısı olmak için Washington, D.C.’yi terk etmiş biridir. Ancak senatonun iplerini elinde tutan erkek kardeşinin senatoyu yönetmek için yardıma ihtiyacı olunca Laurel aile işlerine geri dönmek zorunda kalır. Çiçeği burnunda kongre üyesi kızımız iki şeyi farkeder: Devlet çalışmayı bırakmıştır ve Dünya’ya gelen bir uzaylı ırkı birçok milletvekili ve Kongre görevlisinin beyinlerini yemiştir.

PURE GENIUS
(eski adıyla BUNKER HILL)

Genç bir Silikon Vadisi milyoneri, geçmişi şaibeli bir eski asker cerrahı tıp dünyasına farklı bir bakış getirebilmek için yeni açılan bir hastanede işe alıyor.
TRAINING DAY 2001 yapımlı sinema filminin uyarlaması.
Filmden 15 yıl sonra geçen hikaye, yine çaylak bir polisin Los Angeles Polis Merkezi’nde narkotikten serseri bir dedektif ile uzun bir eğitim günü geçirmesi üzerine.
MACGYVER 1985-1992 yılları arasında yayınlanan aynı isimli meşhur dizinin yeniden ekranlara uyarlanacağından şurada bahsetmiştik.
BULL Dr. Phil McGraw‘un kariyerinin erken yıllarından esinlenen bir dizi.
Doktorumuzun davalarda danışmanlık yaparken en üreteken olduğu dönemlere tanık olacağız.
DOUBT Geçen yıldan devreden bu proje başrol oyuncularını değiştirerek yeniden çekiliyor.
30’lu yaşlarındaki zeki ve başarılı bir savunma avukatı, vahşi bir cinayeti işleyip işlemediği belli olmayan müvekkiline beklenmedik bir şekilde aşık oluverince…
RANSOM 13 bölümlük sipariş alan dizi daha önce şurada ele alınmıştı. Luke Roberts
FOUR STARS
Florida’nın asker çevrelerinde güçlü iki düşman aile, ülke güvenliğini etkileyecek kararlar almaktadır.
DREW Edward Stratemeyer tarafından oluşturulan kurgusal bir çocuk serisindeki genç dedektif Nancy Drew‘ün büyüyüp 30’lu yaşlara geldiğini hayal eden bir dizi. Kızımız artık 30’lu yaşlarında. esrarengiz gözlem yeteneğini şimdilerde New York Polis Teşkilatı’nda dedektiflik yaparak sergiliyor. Beri yandan da günümüz modern yaşantısının karmaşasına ayak uydurmaya çalışıyor.
SENSORY Mutfağında David Zabel, Ridley Scott ve David Zucker’i bulunduran bir tıp draması. Nöroloji uzmanı Joel Salinas‘ın gerçek hayatıdan esinlenmiş.
Dizide olaylar emektar bir nörolog kadın ve onun himayesindeki sinestezisi olan bir öğrencisi etrafında gelişecek. Bu sinestezik adam başkalarının duyularını ve duygularını algılayabilen biri.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television