Freeform_150

Komediler

NICKI Amerikalı yıldız Nicki Minaj‘ın yapımcılığına soyunduğu bir komedi. Sanatçının meşhur olmadan önceki hayatına dayanıyor.
Minaj ve ailesinin 1990’larda Trinidad’dan Amerika’ya göçüşünü temel alıp, sanatçının Queens New York’taki büyüyüşünü izleyeceğiz. Bu sırada renkli ailesi, kişisel hayatındaki değişimler ve müziğin gelişimi ile yıldızlığa yükselişine tanık olacağız.
Minaj’ın kendisi de dizide ara ara görünecek.
GORGEOUS MORONS Olaylar, fazlasıyla yakışıklı fakat bir o kadar da bön iki erkek kardeş etrafında gelişiyor. Kardeşlerin biri manken, diğeri de kişiye özel idman hocası. Evlerine, fazlasıyla zeki, edebiyat üzerine doktorası olan ve fiziksel anlamda ikilimizin standartlarının çok altında bir hatun taşınınca işler karışıyor.
MADE IN LA Daha önce şurada bahsi geçmişti.
YOUNG & SOFIA Daha önce şuralarda bahsi geçmişti. Aimee Carrero
Ashley Tisdale
Steve Talley

Dramalar

BEYOND 12 yıl komada kaldıktan sonra uyananbir adam üzerine. Kahramanımız doğa üstü güçlere sahip olduğunu farkediyor ve kendini tehlikeli bir komplonun ortasında buluyor.
GUILT Daha önce şurada bahsi geçmişti.
DEAD OF SUMMER Doğaüstü bir ergen korku hikayesi.
80’lerde geçen hikayede okul yaz tatiline girmiştir. Clearwater Kampı’nın güneşli günleri ilk aşklara, ilk öpücüklere ve ilk cinayetlere gebedir. Clearwater’ın kara, antik mitolojileri uyanıp, eğlenceli geçmesi beklenen bir yaz mevsimini en korkunç zamana dönüştürecektir.

FAMOUS IN LOVE Aynı isimli kitaptan uyarlama.
Sıradan bir üniversite öğrencisi olan Paige, Hollywood’da gişe rekorları kıracak olan bir filmde başrolü kapınca birden yıldızı parlar. Şimdi hem bu yeni hayatı ve diğer iki (erkek) başrol oyuncusu ile arasındaki kimyayı bir düzene sokması, hem de kayıp bir pop yıldızına ne olduğunu ortaya çıkarması gerekmektedir.
STAY Karısını kaybetmiş bir polis dedektifi ve iki kızı, bir fırtına nedeniyle kötülüklere gebe bir otelde sıkışıp kalırlar. Kahramanlarımız kurtulmak için otelin gizemlerini ortaya çıkartmalıdır.
ISSUES Cosmopolitan dergisi editörü Joanna Coles’un hayatından esinleniyor.
Dünya çapında bir dergiyi çıkartan insanların sıradışı hayatları ve aşklarına odaklanacak. Bu insanların dertleri daha çok kimliklerini bulmak, arkadaşlıklarını düzene sokmak ve kendi kalplerinin kırılmasını sağlamak. Tüm bunları yaparken de vücutlarına en uygun kot pantolonu giyiyor olmak.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television