Komediler

SON OF ZORN Animasyon şeklindeki efsanevi bir savaşçı, kanlı canlı insan görünümündeki oğlu Alan (Johnny Pemberton) ve eski karısı Edie (Cheryl Hines) ile yeniden buluşuyor.
Kendisi sıradan bir ofis çalışanı ve banliyö hayatının bir parçası olmaktan ötürü baymış durumda. Ona göre Zephyria ülkesindeki savaşçı günleri çok daha kolaydı.
FAMOUS 10 bölüm sipariş aldı, 12 Haziran 2016’da başlayacaktı. Ancak sonradan bu onaydan vazgeçilip dizi yeniden geliştirme aşamasına çekildi.
İçlerinden biri bir gecede bir yıldıza dönüşünce, genç çiftimizin ilişkisi çatırdayacak mı, güçlenecek mi? İzleyeceğiz.
MAKING HISTORY
Birbiriyle alakasız 3 arkadaş, zamanda yolculuk yapmanın yolunu bulurlar ve 2016’daki hayatlarını karıştırırlar. Geçmişteki bazı müthiş anlar ile günümüz popüler kültürü ile çakışır ve ortalık epey karışır.
THE MICK Kabasaba, mavi yakalı bir kadın, zengin kızkardeşi ve eniştesinin fazlasıyla şımarık çocuklarını büyütmek için varlıklı Greenwich bölgesine taşınır. Bu arada bu zengin karı-koca da yasadışı işler çevirdiklerinden mahkumiyetten yırtmak için ülkenin bu ucuna kaçmış tiplerdir.
BOTCOP Eski model bir yarı insan yarı robot üzerine animasyon komedisi. Kahramanımız Los Angeles Polis Teşkilatı’ndan kovulmmuş ve bir yerde asgari ücretle bir güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Ortağı olan bekar babanın sorunlarının başında şuursuz ve kendini beğenmiş bir sayborg ile çalışıyor olmak var dersek kimden bahsettiğimizi anlarsınız herhalde. ;)
THE ENFORCERS İki kanka hatun etrafında gelişecek olan bir komedi. Birbirinden fazlasıyla farklı olan bu bekar anneler polis memuru olma hayalleri peşindeyken kendilerini Yönetmelik Yürütme Şubesi’nde (Code Enforcement Department) ortak olmuş müfettişler olarak bulurlar. Suçla savaşmak yerine yönetmeliğe aykırı hareketlerle, gürültüyle ilgili şikayetlerle, izinsiz ağaç kesimiyle ve suyun boşa kullanımıyla uğraşmaktadırlar.
HAVOC Amerikan futbol liginde (NFL) eski bir zenci yan hakem olan Jay “Havoc” Hammond, beyaz karısı ve onun iki garip oğlu ile yaşamaya başlayınca ırklardan yola çıkan bir aile komedisi karşımıza çıkıyor. Kahramanımız hayatının en zor maçına çıkacak: Baba olmak.
HR Bir işyeri komedisi. Beceriksiz bir insan kaynakları bölümünün müdiresi olan Jane etrafında gelişiyor olaylar. Kahramanımız bu departmanı idare etmekle, yeni ve alışılmadık CEO’su arasında kalıyor.
CHARITY CASE Merhum milyarder kocasının mirasına konan Hailey üzerine bir komedi. Kahramanımız dünyayı değiştirmenin hayalindeki kadar göz kamaştırıcı bir iş olmadığını kısa zamanda öğreniyor.
CHAD: AN AMERICAN BOY Ergenliğinin doruğunda olan bir genç adam evinin erkeği olmak zorunda kalır. Bu da onu yetişkin olmanın tüm sorumlulukları ile başbaşa bırakır.

Dramalar

PRISON BREAK

 

Direkt 10 bölümlük sezon siparişi aldı.
Daha önce şurada bahsi geçmişti.

SHOTS FIRED Deneme bölümü çekilmeden direkt sipariş aldı. 2016’da yayına girecek.
Amerika’da Tennessee’nin küçük bir kasabasında ırkçı bir silahlı saldırının ardından olanları ele alıyor. Uzman bir dedektif, bir yandan davaların derinine iniyor bir yandan da devletin bu dava için atadığı savcıyla ortak çalışıyor. İkilimiz medyanın ilgisi ve toplumun yaklaşımlarıyla başa çıkarak ikiye bölünmüş bu kasabada adaletin yerini bulması için çabalayacak.
24: LEGACY 10 sezonluk 24 dizisinin yepyeni karakterler ile çekilecek olan uzantısı. Bir ordu kahramanı olan ana karakterimiz Amerikan Terörle Mücadele Ünitesi (CTU) ile çalışarak Amerikan topraklarında gerçekleşmek üzere olan en büyük terör saldırısını engellemeye girişiyor.
STAR Muzik endüstrisinde patlama yapmak için bir grup kuran ve bu uğurda yapmak zorunda kaldıkları seçimlerle 3 genç kadın (Jude Demorest, Ryan Destiny, Brittany O’Grady) hikayemize konu olacak.
ORVILLE

 

2017-2018 sezonunda yayına girmesi planlanıyor. Daha önce şurada bahsi geçmişti.

 

PITCH

 

Profesyonel beyzbol liginde oynayacak ilk kadın olan genç bir sporcu üzerine.

THE EXORCIST
William Blatty’nin 1971 tarihli romanının yeniden modern uyarlaması. Bu psikolojik gerilim hikayesinde, şeytanın etkisine giren bir ailenin davasına bakan iki farklı adamın şeytanın gerçek yüzü ile yüzleşmesini izleyeceğiz.

A.P.B.
Esrarengiz bir milyarder sevdiği biri öldürülünce, sorunlu bir polis karakolunu kiralar. Bakalım bu işbirliği polislerimizi hizaya sokacak mı?
LETHAL WEAPON Aynı isimli sinema filmlerinin (Cehennem Silahı) uyarlaması.
Eski bir asker olan Teksas’lı bir polis Martin Riggs karısı ve bebeğini kaybettikten sonra yeni bir hayata başlamak için Los Angeles’a taşınır. Burada Los Angeles Polis Merkezi’nde dedektif Roger Murtaugh ile ortak olur. Murtaugh küçük bir kalp krizi geçirmiş olduğu için stresten uzak durması gerekmektedir. Ama filmleri izleyenlerin bildiği gibi Riggs ile ortak olunca bu mümkün olmayacaktır.
ZOOBIQUITY
Bir doktor ile veterinerin insan ve hayvan hayatlarını kurtarmak için birlikte çalıştıkları bir iş ortamında geçecek olan bir drama.
RECON

 

Çaylak bir FBI ajanı şüpheli bir terörist aileye sızar.


İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television