Komediler

THE DETOUR Fragman
2 çocuklu bir çiftin Florida’ya giderkenki maceralarını izleyeceğiz. Babamız Nate, bu yolculuğun hayatlarının macerası olacağına inanarak herkesi arabaya doluşturmuş. Ancak her durakta başlarına gelmeyen kalmıyor.

FULL FRONTAL WITH SAMANTHA BEE Samantha Bee‘nin kendisini canlandıracağı bir skeç komedisi. Fragman
PEOPLE OF EARTH 10 bölüm sipariş aldı.
Uzaylılar tarafından kaçırıldıklarına inanan insanlara yardım için kurulan bir destek grubu, şüpheci bir gazeteci olan Ozzie Graham’ın ilgisini çeker. Bu insanlarla röportaj yapıp, olayları araştırdkça işler kendisi için karışacaktır.
Fragman

SEARCH PARTY 20’lerinde 4 tip, eski bir üniversite arkadaşları esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolunca biraraya gelirler.
Fragman

WRECKED 10 bölümlük sipariş aldı.
Issız bir adada terk edildikten sonra baştan başlamak zorunda kalan bir grup insan üzerine. Bu yeni tehlikeli dünyada çoğu kendilerinden kaynaklanan birçok tehditle yüzleşmeleri gerekmektedir. Gerçek dünyadan uzak kalınca tesisat, kablosuz ağ, sosyal medya gibi modern hayatın kolaylıkları olmadan yaşamakta zorlanırlar.
Fragman
THE D 25 yaşındaki Chris Powell ve en yakın arkadaşı olan Reggie Bo (kendisi için Elmo‘nun şehirli versiyonu diyebiliriz) etrafında gelişiyor olaylar. Chris Powell efsanevi bir ganster olan babasının saygısını kazanmak ve ABD’nin en tehlikeli şehrinde hayatta kalmak için çabalayan bir adam.
İsimsiz FOGEL & STRAUSS-SCHULSON Projesi
Nasıl hissettikleri hakkında, sık terapi seansları üzerine konuşan ve mobil telefonlarının meditasyon uygulamasına meraklı iki adam üzerine bir komedi.

Dramalar


İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television