Komediler

Dramalar

FREQUENCY 2000 yılındaki bilim kurgu filminin uyarlaması.
Filmde bir New York polis dedektifi, 30 yıl gelecekteki oğlu ile bağlantı kurabiliyor. İkilimiz tarihteki trajik olayları değiştirmek için birlikte çalışmaya başlıyor. Bu sırada kendi karmaşık ilişkilerine de bir çeki düzen verme şansı elde etmiş oluyorlar.
Dizide ise 2016 yılında polis dedektifi bir hatun, babasının gençliği ile iletişim kurmanın yolunu buluyor. Kızımızın babası da bir dedektifmiş ve 1996’da ölmüşmüş.
NO TOMORROW Como Aproveitar o Fim do Mundo (How to Enjoy the End of the World) isimli Brezilya dizisinin uyarlaması.
Riskten sakınan bir kalite kontrolcu olan Sarah, başınabuyruk ve gerilim meraklısı Xavier’e aşık olunca öğrenir ki aşık olduğu adamın bu tavrının nedeni dünyanın sonunun geldiğini bildiğini düşünüyor oluşuymuş.
RIVERDALE Archie çizgiromanlarının ana karakterleri Archie, Betty, Veronica ve arkadaşlarının yer alacağı bir dizi. Ancak bu kez maceralar günümüzde geçecek.
Küçük kasaba yaşamının sürrealizmine eğilip, Riverdale’in görünen yüzündeki gariplikler ve karanlığa dalacağız.

TRANSYLVANIA 1880’lerde geçen hikayede dikkafalı genç bir kadın, kayıp babasını ararken New York’tan Transilvanya‘ya kadar uzanıyor. Burada Londra Emniyeti’nden haksız yere itibarı zedelenmiş olan bir dedektif ile çalışmaya başlıyor. Birlikte buralardaki tarihin ünlü canavar ve kötü adamlarının doğuşuna tanıklık ediyorlar.
COLONY
ya da İsimsiz Mars Projesi
2 yıl önce Colony ismi ile kanala sunulmuş olan proje bu kez farklı bir yazar ile şansını deniyor. 1500’lü yılların Roanoke Kolonisi‘nden esinlenen bir hikayesi var.
Bir grup araştırmacı Mars’a gelip kolonileşmeye girişiyor. Gezegendeki ilk insan kolonisi olacak olan ekibimiz kendilerinden önce gelenlerin yok olduğunu öğreniyor. Kayıplar arasında ekibin başı olan kadının kocası da var. Bir yandan yerleşmekle uğraşırken, bir yandan da kendilerinden öncekilere ne olduğunu çözmeye çalışıyorlar.

GHOST
New Orleans’ta geçen dramada genç bir kadın paranormal olaylara maruz kalınca parapsikolog birinden yardım istemek zorunda kalır.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television