Komediler

DOWNWARD DOG Bir web dizisi projesiyken tv projesine dönüşen bir dizi. Nan adında dağınık ve özür dilemek nedir bilmeyen bir kadın ile köpeği Martin üzerine bir komedi. Köpeği Samm Hodges seslendiriyor.
IMAGINARY MARY
(eski adıyla IMAGINARY FRIEND)
30’larında bekar bir hatunun hayatının aşkı ile tanışmasıyla hayatı altüst oluyor. Aşık olduğu adam 3 çocuklu boşanmış biri. Sanki bu kadarı yetmiyormuş gibi bir de çocukluğundaki hayali arkadaşı ona hayatının bu döneminde yardımcı olmak için yeniden hayallerinde belirivermez mi?
AMERICAN HOUSEWIFE
(eski adıyla THE SECOND FATTEST HOUSEWIFE IN WESTPORT)
Hikayeyi anlatan kahramanımız Katie, zengin ve mükemmel ailelere sahip bir kasabada pek de parlak olmayan 3 çocuk büyüten kararlı ve azıcık da tombul bir eş.
SPEECHLESS Özel bakım gerektiren bir çocukları olan bir ailenin etrafında gelişiyor. Ailemiz karşılarına çıkan zorluklarla başa çıkmakta ve yenilerini yaratmakta çok başarılı.
PEARL Efsanevi bir ailenin reisi olan hatun kişi kanser olduğunu öğrenince, ölmeden önce ailesini her yönden hazırlamak için kolları sıvıyor.
SQUARE ROOTS Evli bir genç çiftin etrafında dönecek. Evin beyinin ailesi dikkafalı bir mühendis aileden gelme ve her şeye bir çözümleri olduğunu düşünen bu aile çiftimizin hayatını işkenceye dönüştürüyor.
CHUNK & BEAN İki aile üzerinde gelişecek olan bu komedide ana kahramanlarımız Chunk ile Bean. İkilimiz, komşu olan ve birbirinden alakasız birer ebeveyne sahip iki tip.
THE FLUFFY SHOP Komedyenin kendi hayatından esinlendiği bir komedi. Haftada birkaç gününü seyahatte geçiren bir adamın ev hayatını düzene sokmakta zorlanışını izleyeceğiz.
RANDALL & HILDA ARE NOT A COUPLE
ya da İsimsiz WEEKS/MACKAY Projesi
Özür nedir bilmeyen bir lezbiyen ve heteroseksüel evhamlı bir adam olan en yakın arkadaşı üzerine bir komedi. İkilimizin çarpık ilişkisi ve birbirine bağlı arkadaşlığı eşliğinde flört dünyasına bakış atacağız.
HAIL MARY Braunschlag isimli Avusturya komedisinin uyarlaması.
Küçük bir kasabanın belediye başkanı olan Mary Wolf’un arızalı çocukları, ölmek üzere olan bir babası, hoşnutsuz seçmenleri, iflasın eşiğinde bir kasabası ve ensesinde de mafya bulunmaktadır. Sadece bir mucize onu kurtarabilir. O da sahte bir mucize yaratır.
TOAST Bir düğün provasında gelinle damat için kadeh kaldırıldığında aile ve arkadaş çevresince daha önce olan olayların ne kadar çarpıtılarak aktarıldığına geri dönüşler ile tanık olacağız.

Dramalar

DESIGNATED SURVIVOR Deneme bölümü çekilmeden onay aldı.
Hikayenin merkezinde ABD bakanlar kurulunun düşük seviyedeki üyelerinden biri var.
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı’nın her yıl kongreye yaptığı ülkenin durumu, gelecek yılın planları ve milli önceliklerle ilgili konuşma sırasında yapılan saldırı sonucu kahramanımızdan daha kıdemli herkes (Başkan dahil) ölünce bizimki Başkan oluverir.

WHEN WE RISE
LGBT hakları ile ilgili, 8 bölüm sipariş almış olan bir mini (limitli) dizi.
LGBT bireylerden oluşan karmaşık bir ailenin özel hayatları, politik savaşları uğrunda iki ileri bir geri gidişlerini izleyeceğiz.
Kahramanlarımız Amerikan Sivil Haklar Hareketi‘nin son ayağında öncü olan tipler.

DIRTY DANCING 1987 yapımı filmin yeni uyarlaması olacak olan 3 bölümlük mini dizi.
Daha önce şurada bahsi geçmişti.
Abigail Breslin
Colt Prattes
Debra Messing
TIME AFTER TIME Karl Alexander’ın 1979 basımı aynı isimli romanından uyarlama. Romanın daha önce bir de film uyarlaması çekilmişti.
Kitapta, ünlü yazar H.G. Wells (1866-1946) bir zaman makinası icat ediyor ve Karındeşen Jack‘i aramak için geleceğe gidiyor.
Dizide de genç H.G. Wells’in zaman makinası ile maceralarına tanık olacakmışız.
STILL STAR-CROSSED
Romeo ve Juliet hikayesinin sonrasında aileleri Capulet’ler ile Montague’lerin yaşadıklarını ele alacak.
CONVICTION Bir hukuk draması. Clinton‘lara benzer bir ailenin parlak ve fakat asi kızı Carter Morrison etrafında gelişiyor. Eski ABD başkanınını kızı olan Carter, Los Angeles’ta kurulan Mahkum Ahlak Masası (Conviction Integrity Unit) isimli yeni bir birimin başına tehdit yoluyla getiriliyor.
NOTORIOUS Karizmatik bir avukat ile bir televizyon prodüktörünün profesyonel ve özel hayatlarındaki ilişkileri üzerine kurulu bir drama. İkisi de medyayı, adalet sistemini ve dolayısıyla birbirlerini kontrol etmenin peşinde.
PRESENCE Eski bir ordu karşıtı casus,
kendini Los Angeles’ın birbirinden oldukça farklı ve renkli bir bölgesinde çalışır bulur. Kasıtsız olarak burada ruhsatsız bir özel dedektif olarak çalışmaya başlar.
THE JURY Bir sezon boyunca bir cinayet davasının mahkeme salonunda görülmesine eğilecek olan bir drama. Dizide jürilerin her birinin gözünden davada olan biten işlenecek.
DREAM TEAM Kahramanımız: Dünya Kızlar Futbol Şampiyonası’nı kazanmanın yolunu bilen koç Marty Schumacher. Son çalıştırdığı takım ulusal turnuvaya katılmış, o oyunculardan bazıları şimdi üniversite takımlarında oynamakta ve hatta bazıları da olimpiyat takımında yarı-profesyonel sporcu olmuşlar.
THE DEATH OF EVA SOFIA VALDEZ Küba kökenli bir Amerikan ailesini merkezine alan ve işin içine doğa üstü unsurları da katan seksi bir intikam hikayesi. Ailemiz Miami’de büyük iş girişimlerini yönetiyor. Bu sırada da rakip düşmanları ve geçmişten gelen kara sırlar ile başa çıkmaya çalışıyor.
MODEL WOMAN Robert Lacey‘nin Model Woman: Eileen Ford and the Business of Beauty isimli kitabının uyarlaması olacak olan bir pembe dizi.
1970’lerin sonlarında Manken Savaşları’nın sürdüğü bir dönemde geçiyor. Uluslararası bir manken ajansının dehşet verici patroniçesi olan Bertie Geiss isimli katı bir kadın etrafında dönüyor olaylar.
BROKEN Acımasız bir Dallas boşanma avukatının hayatı, duygusal anlamda yıpranmış, aşk tutkunu kızkardeşi kendine zarar verecek aşamaya gelip de aile sırlarını ortaya dökmeye başlayınca karışıveriyor.
SPARK Bir alternatif tarih hikayesi. Bu tarihe göre Dünya benzin ve kömür kaynakları ile besleniyor. Yani 2016’da “buhar çağı“ndayız (nam-ı diğer steampunk)! Bu pembemsi dramada iki düşman aile arasındaki güç savaşıni izlerken, asi ruhlu genç bir kadının bir icat ile bu iki imparatorluğu tahtından etme aşamasına gelmesine tanıklık edeceğiz.
MARVEL’S MOST WANTED Daha önce şurada bahsi geçen projeden önce vazgeçen kanal, daha sonra vazgeçmekten vazgeçip yeniden ısıttı. :)
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. uzantısı diziyi Bobbi Morse ve Lance Hunter üzerinden götürme planları var.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television