Dramalar

BLOOD DRIVE 13 bölümlük sipariş aldı.
Yakın bir gelecekte geçen bir kıyamet sonrası hikayesi. Los Angeles’ın son iyi polisi çarpık ve ürpertici bir ölümüne yarışa katılmaya zorlanır. Bu yarışta arabalar kanla çalışmaktadır ve kahramanımızın baştan çıkartıcı ortağı hatun önüne çıkan herkesi yakıt olarak görmektedir.
SPIN 6 bölümlük bir mini dizi.
Şurada da bahsetmiştik.
Hugo ödüllü aynı isimli romanın uyarlaması. (Kitabın bir üçlemenin ilk kitabı olduğunu hatırlatalım.)
Dünya’yı çevreleyen ve diğer yıldızların görülmesini engelleyen gizemli bir bulut, gezegenimizin sonunu getirmenin eşiğinde. Bir bilim adamı da bizi bundan kurtarmaya çalışıyor.
WYNONNA EARP 13 bölüm sipariş aldı, Nisan 2016’da başlayacak.
Daha önce şurada ele alınmıştı.
HUNTERS 13 bölümlük sipariş aldı. 11 Nisan 2016’da başlayacak. Fragman
Whitley Strieber’ın Alien Hunter isimli romanından uyarlama. Yaratıcıları Gale Anne Hurd ile Natalie Chaidez ile dikkat çekiyor..
Philadelphia’lı bir polisin karısı kaybolunca, kahramanımızın yolu gizli bir devlet birimi ile çakışır. Bu birim, bir grup teröristi avlamaktadır. Öyle teröristler ki Dünya gezegeninden olabilirler de olmayabilirler de… Orası şimdilik meçhul.
INCORPORATED Henüz deneme bölümü siparişi almamışken şu haberimizde değinmiştik.
Sınırsız güçlere sahip şirketlerin olduğu bir gelecekte geçen casusluk-gerilim hikayesi, Ben Larson adlı bir adamı merkezine koyuyor. Kendisi, sevdiği kadını kurtarmak için kimlik değiştirip bu gaddar dünyaya sızıyor ve tüm ölümcül sonuçlarla birlikte bütün sistemi ele geçirmeye çalışıyor.

VAN HELSING 13 bölümlük sipariş aldı. 2016 sonbaharında yayına girecek.
Dracula’nın düşmanı, ünlü vampir avcısı Abraham Van Helsing‘in kızı Vanessa Helsing’in etrafında gelişecek olaylar. Kahramanımız dünyayı vampirlerin ele geçirdiği bir zamana dirilerek gözlerini açacak ve kendisinin vampirler üzerinde özel bir etkisi olduğunu fark edecek. Bakalım insanlığın son umudu olan Vanessa ve maceraları vampirliğe ve vampir avcılığına ne gibi “yeni” bir bakış açısı getirecek.
CHANNEL ZERO 6’şar bölümlük 2 sezon onayı aldı.
İlk sezonun adı CHANNEL ZERO: Candle Cove olacak ve 2016 Ekim’inde yayına girecek.
Kris Straub’un Internet’te gezen bir hikayesine dayanıyor.
1980’lerdeki gizemli bir televizyon programından bazı sahneleri hatırlayıp duran bir adam etrafında dönüyor olaylar. Adamımız bunu takıntı haline getiriyor ve çocukluğundan bazı öldürücü ve kabus gibi olayla ilgisi olduğundan şüpheleniyor.
AFTERMATH 13 bölümlük sipariş aldı. Kanada’nın Space kanalı ile ortak yapım.
3 çocuklu bir aileyi merkezine alıyor. İnsanlığın bir kıyametin eşiğine geldiği zamanlarda hayatta kalma savaşı veren ailemiz, büyük fırtınalar, meteor çarpmaları, depremler, salgınlar ve doğa üstü varlıkların dirilişi ile başa çıkmak zorunda.
PROTOTYPE
Birbiriyle alakasız 3 akran, kazara kuantum fiziğinin temellerini sarsacak bir buluşa denk gelirler ve bu yüzden de hayatları tehlikeye girer.
KRYPTON Daha önce şurada bahsi geçmişti.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television