Komediler

DETROITERS 10 bölüm sipariş aldı.
Detroit’li iki kafadar reklamcı adam, şehirlerini eskisi gibi Amerika’nın orta-batısının parlak mücevherine dönüştürmeyi kafaya koymuştur.
Yapımcılar arasında Jason Sudeikis de bu ikilinin ilk müşterileri olması için kafalamaya çalıştıkları bir otomotiv yöneticisi olarak diziye konuk olacak.
CORPORATE Kara, satirik bir işyeri komedisi.
Matt ile Jake eğitim görmekte olan düşük mevkide iki yöneticidir. Kendilerinden yüksek mevkidekilerin pis işlerini yapmak zorunda bırakılıyorlardır.
BAD COUPLE Flint ile Noél fazlasıyla sabit fikirli ve modern hayatın gerekleri ile uyuşmayan ayrılmaz bir ikili olarak arkadaşları, aileleri, iş arkadaşları, komşuları, kısaca çevrelerindeki herkesin hayatını zorlaştırıyorlar.
OVERANALYZERS 20’lerinde bir grup arkadaş üzerine bir komedi daha. Grubumuz hızla değişen teknoloji ve kültürle başa çıkmakta zorlanıyor.
DO YOU WANT TO SEE A DEAD BODY? Funny or Die skeçlerine dayanan komedi, Rob Huebel’in her hafta bir ünlüyü ölü biriyle görebilmek için çıktığı serüveni sunacak bizlere.
İsimsiz JESSICA WILLIAMS Projesi The Daily Show with Trevor Noah” muhabiri, bu komedide kendine has bakış açısı ile güldürecek.

Dramalar


İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television