Komediler

LOPEZ 12 bölümlük sipariş aldı.
Amerika’nın en başarılı Latin komedyeni George’un, iki dünya arasında bocalayışı üzerine. Sanatçının genelde kendinin neden olduğu krizler söz konusu. Geldiği yere -işçi olmaya- dönmek için fazla zengin, Latin kökenli ve ünlüler dünyası için fazla koyu tenli. George Lopez olmak hiç de kolay iş değil.
NOBODIES Hugh Davidson, Larry Dorf ve Rachel Ramras’ın gerçek hayatlarından esinlenen bir dizi.
Üçlümüz daha önce The Groundlings komedi okulundan arkadaşları olan sanatçıların, gişe rekorları kıran komedilere girip, Oscar ödülleri almalarını gördükçe, Hollywood’da daha da didinerek çalışıyorlar. Üçü de ayrı ayrı ünlü arkadaşlarından biri yoluyla Hollywood’da şöhret basamaklarını tırmanmanın peşinde.
Hugh Davidson
Larry Dorf
Rachel Ramras
I SHUDDER Titiz ama bonkör bir adam dünyayı siyah ve beyaz olarak görmektedir: Kabul edilebilir olanlar, kabul edilemez olanlar.
Garip kahramanımız Elyot Vionnet, ahlak, stil sahibi olma ve en önemlisi terbiyeli davranmanın savunucusudır. Kafasına uymayan davranışlarda bulunanların hayatına giriverip, onlara akıl vermektedir ve öğütlerini dinlemeyen olduğunda da sonuçları pek hoş olmamaktadır. Elyot, sonunda kafayı 11 yaşındaki komşu kızına takar. Dünyayı değiştirmeye onunla başlayacaktır.
THE FIRST WIVES CLUB Bir film uyarlaması daha.
Günümüz San Francisco’sunda geçecek. Kahramanımız olan 3 kadın 90’larda aynı sınıfta okumuş olan 3 arkadaş. Liseden bir arkadaşları acayip bir kaza geçirip ölünce yeniden birleşiyorlar. Her biri romantik yaşantılarının dönüm noktasında olduklarını farkedince ilişkiler, boşanma ve hayatın getirdiği zorluklar üzerine kenetleniyorlar.
İsimsiz KYLE RICHARDS Projesi 70’lerde geçen hikayenin kahramanı güzel bir evi ve iki güzel kızı olan bir kadın: 40 yaşındaki Bonnie Nolan. Evliliği çökünce yalnız kalan kahramanımız, dönemin sorunuyla başbaşa kalır: Ne kendine ne de çocuklarına bakacak durumda olan bekar bir kadın olmak.
Kyle Richards’ın kendi hayatından, annesinin onarı büyütürken yaşadıklarından esinlenen bir hikaye.

Dramalar


İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television