Komediler

BROCKMIRE 8 bölümlük sipariş aldı.
2010’dan bir Funny or Die kısa bölümünde görünen Jim Brockmire isimli bir karakter etrafında gelişecek. Karakteri o zaman da Hank Azaria canlandırmıştı.
Eski bir beyzbol sunucusunun canlı yayında sinir krizi geçirerek kendini kaybetmesinin üzerinden 10 yıl geçmiştir. Kahramanımız küçükler liginde sunuculukla kariyerine dönüş yapacaktır.
STAN AGAINST EVIL 8 bölümlük sipariş aldı.
ABD’nin kuzeydoğusundaki şehirlerden birinde şeriflik yapan huysuz bir adam etrafında gelişiyor olaylar. Zamanında yakılan cadıların gömüldüğü bölgeye kurulu olan bu şehirde kahramanımız tam emekli olacakken ortaya çıkan bir iblis istilası yüzünden kendini rakibi olan hatun ile sırt sırta vermiş dövüşür buluyor.
JON BENJAMIN’S 100 EROTIC NIGHTS Komedyen Jon Benjamin’in hikaye anlatıcısı olduğu bir antoloji komedisi. Oldukça kişisel, uçuk, 100 tane tutku, ateşli arzu ve insafsız aldatma hikayesi.
Bir garson kızdan, kilisedeki bir rahibeye ya da robot olduğu anlaşılan bir aşığa kadar uç tiplemelerle aşk, tutku, romantizm ve seksin anlatılacağı komedide anlatıcımız olaylara sadece tanık olacak.
GREAT MINDS Bu da komedi bir panel şovu. Sunucusu da Dan Harmon. Her bölümde tarihin ünlü karakterleri haftanın öenmli konularından birini masaya yatıracak. İlk bölümün konuk karakterleri şöyle: Benjamin Franklin, Albert Einstein, Eleanor Roosevelt ve Frederick Douglass.
1320 SECONDS Bir skeç komedisi.
Satirik bir haber dergisinde 1 kişi hariç her muhabirin dişi olduğu bir ekip, kültürel genel görüşleri araştırıp üzerine yorum yapıyor.

Dramalar


İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television