Komediler

48 HOURS ‘TIL MONDAY Bir kocanın her haftasonunun cehennem gibi geçmemesi için ümitsizce çabalaması üzerine bir komedi. Kahkaha efektsiz.
THE BAD STANLEYS
(Yeni adıyla THE PERFECT STANLEYS)
Birisi hayatta erkenden havlu atmış, diğeri ise şimdilerde atmak üzere olan ve sürekli birbiriyle rekabet içinde olan iki kardeş ve onların ailesi üzerine bir komedi. Kahkaha efektli.
THE GUIDE TO SURVIVING LIFE
(Eski adıyla COOPER BARRETT’S GUIDE TO SURVIVING LIFE)
+++
Liseden mezun olup hayatımızı oturtana dek yaptığımız hataları tiye alan bir komedi
DETOUR Weezer grubunun solisti Rivers Cuomo‘nun hayatından uyarlama.
30 yaşındaki bir rock yıldızı beklenmedik bir şekilde grubunu bırakıp liseye dönmeye karar verir.
FANTASY LIFE Matthew Berry’nin aynı isimli çok satan kitabının uyarlaması.
Hayallerindeki işi -bir fantezi futbol şovunda sunuculuğu- kapan azimli bir adamın yıldızı hayal edemeyeceği derecede parlarken kahramanımız ofis içi politikalarla boğuşmak zorunda kalıverir.

GRANDFATHERED
(Eski adıyla GRANDPA)
+++
Uzun zamandır bekar olan karizmatik bir adam, günün birinde fark eder ki meğerse hem babadır, hem de dede… Kahkaha efektsiz olacak.


HOME FOR THE WEEKEND Sözümona belgesel (melgesel) türünde bir komedi.
Çeşitli ünlüler, meşhur olduktan bir süre sonra memleketilerine ziyarette bulununca eski anılar canlanır ve bu da beklenmedik sonuçlar doğurabilir.
Dizinin ilk bölümünde The Lonely Island grubundan Andy Samberg, Akiva Schaffer ve Jorma Taccone’u büyüdükleri mahalleye dönmüş izleyeceğiz.

THE TYLER ZONE Yeni bir şehre taşınan Tyler kendini bir dizi doğa üstü olayın ortasında bulur. Peki bunlar sahiden oluyor mudur, yoksa birer hayal midir?

İsimsiz DANA KLEIN Projesi Evde oturan mükemmel görümcesiyle sürekli bir yarış içerisinde olan çalışan bir annenin bakış açısından yaşananların anlatılacağı bir aile komedisi.

THE GRINDER
+++
Lakabı The Grinder (değirmen) olan bir televizyon kanalı avukatı, popüler dizisi sona erince, memleketine döner. Burada ailesine ait olan hukuk firmasını devralabileceğini düşünmektedir.

Dramalar

LOOKINGLASS
(Eski adıyla THE FRANKENSTEIN CODE)
+++
Ahlaken çökmüş bir FBI ajanına ölümden döndürülerek ikinci bir şans verilir.
LUTHER Bu proje sonraki sezonlar için rafa kaldırıldı.
Aynı isimli İngiliz dizisinin uyarlaması.
Kahramanımız, dahi sayılabilecek derecede parlak bir cinayet masası dedektifi olan John Luther, tutkularının neden olduğu şiddet eğiliminden muzdarip.
LUCIFER
+++
DC Comics’in çizgiroman kahramanı Lucifer de bu proje ile ekranlara taşınmayı planlıyor.
Cehennemin Efendiliği’nden bıkan mutsuz Lucifer (Şeytan), Los Angeles’ın ihtişamlı ve ışıltılı deliliği uğruna krallığını ve tacını terk edip, bu şehirde Lux adında bir bar açar.

MINORITY REPORT
+++
2002 yapımı filmin uyarlaması filmden 10 yıl sonrasına gidiyor.
“Suç öncesi (precrime) programı”nın sona erişinden 10 yıl sonrasındayız. Bir precog (geleceği görme yetisi olan kişi) yaşamını normal bir insan gibi sürdürmekte zorlanmaktadır. Gelecekten gördüğü görüntüler onu yormaktadır. Adamımızın, geçmişi sorunlu olan bir dişi dedektif ile karşılaşması, kahramanımıza bu yeteneğini uygun bir şekilde kullanma amacı tanıyacaktır.

ROSEWOOD
+++
Kahramanımız Miami’nin bir numaralı özel patoloji uzmanı olan parlak bir doktor. Ülkenin en gelişmiş özel laboratuvarlarından birinin sahibi olarak, ölü bedenlerde başkalarının kaçırdığı sırları yakalamaktadır. Ölülerle çevrelenmiş olmasına rağmen hayata çok bağlı biridir ve her anın tadını çıkartmaktadır. Onun bu bitmek bilmez iyimserliği, birlikte çalıştığı dedektif hatunu çileden çıkartıyor olsa da dedektifimiz, adamın kendine has yaklaşımlarının sonuçlarına itiraz edememektedir.

SCREAM QUEENS
+++
15 bölümlük sipariş aldı.
Seri katillerin dehşet saldığı üniversite kampüsünde geçen, korku-komedi türünde bir antoloji dizisi olacak ve ilk sezonu 15 bölüm sürecek. Önümüzdeki sonbaharda başlayacak olan dizinin daha önceki kadro haberleri için şuraya ve şuraya bakabilirsiniz.

STUDIO CITY Amerikan senarist, yapımcı Krista Vernoff‘un gerçek hayatına dayanan dramada kahramanımız yıldızlara uyuşturucu satan birinin kızı olarak büyümenin tecrübelerini paylaşıyor.

HOUDINI & DOYLE
+++
10 bölüm sipariş aldı.
Ünlü illüzyonist Harry Houdini ile ünlü yazar Arthur Conan Doyle‘un arkadaş olduğu bir evrende geçiyor. İkisi de zengin, ünlü ve zekiler ve birlikte orijinal bir ikili oluşturuyorlar. Houdini hiçbir şeye inanmazken, Doyle her şeye inanıyor.

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television