Komediler

Dramalar

BADLANDS
(Yeni adıyla INTO THE BADLANDS)
+++
6 bölümsipariş aldı.
Bu dövüş sporları dizisine daha önce şurada değinmiştik.
uzaktan da olsa, klasik Çin destanı Batı’ya Yolculuk‘a dayanıyor. Derebeylerince yönetilen bir ülkede, korkusuz ve iyi eğitilmiş bir savaşçı olan Sunny ile macera için tehlikeli bir yolculuğa çıkan genç bir oğlanın hikayesi.

HUMANS
+++
8 bölüm sipariş aldı.
İsveç bilim kurgusu Akta Manniskor’dan uyarlanıyor. AMC’nin İngiliz Channel4 kanalı ile ortak yapımı olacak. Şurada ve şurada oyuncu haberlerine yer vermiştik.
Oldukça gelişmiş robotlar olan ve Sentetik (Synth) denilen androidler günümüzde insanların günlük işlerine yardımcı olmak için kullanılmaktadır. Banliyö yaşatısı süren bir ailenin hayatına bu androidlerden biri girdikten sonra olaylar beklenmedik boyutlara ulaşıyor.

THE NIGHT MANAGER
+++
6-8 bölüm civarında sürecek bir mini dizi. BBC One ile ortak yapım olacak.
Daha önce şu yazıda ayrıntılı ele almıştık.
Aynı isimli casus romanının uyarlaması.
Günümüz suç dünyasına eğilirken aşk, kayıp ve intikama da dokunacak.
Eski İngiliz subayı Jonathan Pine (Hiddleston) Whitehall ve Washington’daki istihbarat zümresi ile gizli silah kaçakçıları arasındaki korkunç ittifakı araştırmaya koyuluyor. Bu sırada ateşli silah kaçakçısı Richard Onslow Roper’ın (Laurie) örgütüne sızıyor. Kahramanımız kötü adamları yakalamak için bir suçluya dönüşmek zorunda.


PREACHER 2014’ten beri bekliyor.
DC Comics’in Vertigo serisinden aynı isimli fantastik çizgi romanın uyarlaması. Teksas’lı sıkı bir rahip olan Jesse Custer etrafında gelişiyor olaylar. Tanrı’ya inancı kalmayan kahramanımız, Tanrı’nın aslında Cennet’i terk edip, sorumluluklarını yerine getirmediğini öğrenir. Üstelik kendisi de O’nun izini sürüp bularak, ihmalleriyle ilgili hesap sorabilecek tek kişi haline geliverir. Tanrı’yı aradığı bu macerasında Jesse’ye, insan kanını tercih etmeyen dost bir vampir olan eski kız arkadaşı eşlik ediyor. İkilimizin peşinde ise en meşhur kötü adamlardan biri var: Ölümsüz bir öldürme makinası olan Saint of Killers (Katillerin Azizi)

FEAR THE WALKING DEAD
+++
The Walking Dead‘in uzantısı.
Zombi kıyametinin yaşandığı aynı evrende geçmesi planlanan bir dizi. Yine zombilere karşı hayatta kalmaya çalışan bir grubumuz var. Bunların içinde herkes için doğru şeyi yapmaya çalışan bir baba, onun hayata öfkeli ergen oğlu, iki kızı olan 30’larında bekar bir anne, onun ergenliğini yaşayan biri kız-diğeri oğlan iki çocuğu ve kötü bir evliliği arkasında bırakmış olan bir kadın da var.

WHITE CITY Yakın tarihte ve dünyanın en çok tartışılan ama en az anlaşılan yerlerinden biri olan Afganistan’da geçecek. Dizinin merkezinde, son 10 yılının büyük kısmında Kabil’deki kıyıma tanıklık etmiş olan savaş bağımlısı Jon Liston var. Kendisine verilen bütün tavsiyelere rağmen Jon, isyancı kabile liderlerleriyle konuşmak için bir teşebbüste bulunur. Amacı vicdan azabını, şüphelerini ve hayal kırıklığını gidermek için onun veya Batılılar’ın Afganistan’a dair yapabilecekleri iyi bir şeyler bulmaktır.

İsimsiz DARBY KEALEY Projesi Yabancı bir ülkenin diktatörü tarafından kaçırılan ödüllü bir aktris, gizli bir güç mücadelesinin merkezi haline gelir.

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television