Komediler

KEVIN FROM WORK
+++
İşyeri komedisi. Deniz aşırı bir ülkede çalışmak için teklif alan Kevin, bu nedenle bir daha göremeyeceğini düşündüğü ve aşık olduğu çalışma arkadaşına ondan hoşlandığını itiraf eder. Ama bunun ardından iş iptal olur ve artık bu itirafın üstüne birbirleriyle çalışmak zorundadırlar.

TOUGH COOKIE Yeniden anne olmaya hazır olmayan genç bir anne ile kardeş sahibi olmaya hazır olmayan kızının hikayesini işleyecek. Eski bir söz “Bir çocuğu büyütmek için bir köy gerekir” der ama “Bir köyü büyütmek için bir çocuk gerekir” de denilebilir…

GORGEOUS MORONS Olaylar, fazlasıyla yakışıklı fakat bir o kadar da bön iki erkek kardeş etrafında gelişiyor. Kardeşlerin biri manken, diğeri de kişisel idman hocası. Evlerine, fazlasıyla zeki, edebiyat üzerine doktorası olan ve fiziksel anlamda ikilimizin standartlarının çok altında bir hatun taşınınca işler karışıyor.

Dramalar

RECOVERY ROAD
+++
Geçen yıldan devreden, 2015’te yayına girmesi beklenen bir dizi.
Hikaye, bağımlılıkla baş etmeye çalışan ergen bir kız etrafında şekilleniyor.

STITCHERS
+++
Geçen yıldan devreden, onay almış bir dizi. Kaç bölüm onay aldığı belli değil. (Kanalın alışkanlıklarını düşününce, büyük ihtimalle 10 bölümdür.)
Gizli bir devlet ajanı olan hatun kahramanımız, yeni ölmüş insanların belleklerine girip, onların hatıralarından aldığı bilgilerle çeşitli cinayetleri ve aydınlanmamış ilginç vakaları çözüyor.

BEYOND 12 yıl komada kaldıktan sonra uyananbir adam üzerine. Kahramanımız doğa üstü güçlere sahip olduğunu farkediyor ve kendini tehlikeli bir komplonun ortasında buluyor.
SHADOWHUNTERS
+++
İlk haberini şu yazımızda verdiğimiz The Mortal Instruments fantastik roman serisinin bu uyarlaması, deneme bölümü olmadan diziye dönüştü.
18. yaş gününde sandığı kişi olmadığını öğrenen kızımız Clary Fray meğer iblisleri avlayan insan-melek karışımı bir ırk olan Shadowhunter’lardanmış. Annesinin kaçırılması üzerine kahramanımız av işine giriyor ve periler, vampirler, kurtadamlar vb. doğa üstü varlığın olduğu dünyaya kapımızı açıyor.

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television