Komediler

CUCKOO Proje daha önce CBS’e sunulmuştu.
Aynı isimli İngiliz dizisinin uyarlaması.
Yurt dışında geçirdiği yaz tatilinden Cuckoo (guguk kuşu) isminde çekici ve fakat bir o kadar da sinir bozucu ve garip bir adamla evli olarak dönen genç kız ve yeni eşi, özellikle babasını bu durumla çileden çıkartır.

THE CARMICHAEL SHOW
(Eski adıyla GO JERROD GO)
+++
Geçen yıldan devreden bir proje.
Bu yarı otobiyografik komediye, Jerrod Carmichael’ın sevgilisi ve ailesi ile ilişkileri konu olacak.

HOW WE LIVE
(Yeni adıyla WILD LIFE)
Bir blogcu ile karısı banliyöye taşındıktan sonra adamımız komşuları ve arkadaşlarının evlilik ve aile hayatı üzerine yazmaya başlar. Öyle ki kendisi sanki yeni bir kabile keşfetmiş bir antropoloji uzmanıdır adeta.

TRUTH TO BE TOLD
(eski adıyla PEOPLE ARE TALKING)

+++
Ebeveynlerinizin hakkında asla konuşmanızı istemediği seks, ırk vb. konular üzerine.

PROBLEM CHILD Aynı isimli filmin uyarlaması.
Bir anne-baba ile zeki ve fakat afacan oğulları arasındaki kedi-fare oyunları üzerine komedi.


SHARING Bir işyerinde yanyana çalışan bir grup insandan çıkacak olan bir işyeri komedisi.
STRANGE CALLS Geçen yıldan devreden bir proje.
Aynı isimli Avustralya komedisinin uyarlaması. Nantucket Adası’nda gece vardiyasına sürülmüş iyi niyetli, Boston’lı bir polis memuru olan Tob Banks’in çevresinde gelişiyor. Kahramanımız adanın fenerinin ve paranormal olayların bekçisi ile birlikte, bu civarda alışılagelen, açıklanamayan davaların peşine düşüyor.

SUPERSTORE
+++
Büyük bir mağazanın çalışanları aşk, dostluk ve günlük olayların güzelliğini tadarlarken biz de olanlara tanık olacağız.

TAKE IT FROM US 50’lerinde bir çift, hayatları boyunca yaptıkları hataları oğulları ve onun nişanlısıyla paylaşmaktadır ki yeni çiftimiz aynı hatalara düşmesinler. 90’lı yılların New York’unda olan olaylara da geri dönüşler yapılarak süslenen bir komedi.
HOT & BOTHERED
(Eski adıyla TELENOVELA)
+++
Doğrudan 13 bölümlük ilk sezon siparişi aldı.
İspanyol bir pembe dizinin kamera arkasında olan çılgınlıkları izleyeceğimiz bir komedi. Başroldeki divayı Eva Longoria canlandıracak.

NOT SAFE FOR WORK Bu ofis komedisinin yakın arkadaş olan iki ana karakterinden biri “mükemmel” kadınla sevgili olunca ikilimizin dostlukları tepetaklak oluyor.

İsimsiz MONICA POTTER Projesi Monica Potter’ın hayatına uzaktan da olsa dayanan bir komedi.
3 tane eski eşi olan bir kadın, yeni bir sevgili bulunca yoğun hayatıyla başa çıkması daha da zorlaşır.

CROWDED
+++
Ununu elemiş eleğini asmış bir anne-babanın yetişkin 2 kızı eve dönünce işler karışır.
COACH
+++
Deneme bölümü sunmadan direkt 13 bölüm onay aldı.
Aynı isimli 90’lar dizisinin uzantısına şu haberde yer vermiştik.
Kahramanımız Koç, artık emekli olmuştur. Şimdi de yetişkin oğluna yardım etmek için asistan koçluğa soyunur.

Dramalar

YOU, ME AND THE END OF THE WORLD
(Eski ve kolay adıyla APOCALYPSE)
+++
Komedi drama türündeki dizi 10 bölümlük ilk sezon onayını aldı.
İnsanlığın son günlerinde geçen adrenalin yüklü bir drama. Kıyamet kaosunun ortasındaki hikayede, geniş bir ailenin yolları en beklenmedik şekilde kesişmektedir.
Bir kuyruklu yıldızın Dünya’ya çarpması söz konusu olunca bu ailenin bağları tazelenir. Ailemizin bireyleri arasında ağzı bozuk bir rahip, nazik bir banka müdürü, mikrop fobisi olan bir siber terörist, 5 yıldızı olan bir general ve muhtemelen ölümden dönmüş olan bir çocuk bulunmakta. Bunların bazıları bir yeraltı sığınağına kapağı atacak ve bunun sonucunda insanlığın geleceği olacaktır.
(Evet, drama mı diye iki kere kontrol ettik bu projeyi.)

BLINDSPOT
+++
New York’ta Times Square‘de hafızasını kaybetmiş birinin bulunmasıyla birlikte, bir FBI ajanı kendini karmaşık bir komplonun ortasında bulur. Hafızasını kaybetmiş kadının vücudunda taze dövmeler bulunmaktadır ve bunlardan biri de bizim ajanın adıdır.

CHICAGO MED
+++
Chicago Fire ve Chicago PD ikilisine kardeş getirilmesi planlanan bu tıp draması projesinden daha önce şu haberde bahsetmiştik.

THE CURSE OF THE FUENTES WOMEN Miami sahiline vuran genç ve büyülü bir adam büyükanne Esperanza Fuentes, onun kızı Lola ve torunu Soledad’in Küba’daki çoktandır görüşmedikleri akrabaları olduğunu iddia etmektedir.

THE PLAYER
(Eski adıyla ENDGAME)
+++
Eski bir istihbarat çalışanı zenginler için güvenlik amaçlı çalışmaktadır. Ancak karısını öldürmekle haksız yere suçlanır. Çalıştığı güçlü insanlar ona özgürlüğü karşılığında riskli davaları çözmesini teklif ederler. Kahramanımız bir yandan kimliği gizli patronlarının karıştığı oyunvari komploları çözmek için çalışırken bir yandan da karısının intikamını almaya and içer.



GAME OF SILENCE
+++
2012 yılı içerisinde yayınlanan ve 2 sezon (28 bölüm) süren Türk dizisi Suskunlar‘ın uyarlaması olacak. İşinde yükselen başarılı bir avukatın mükemmel hayatı, uzun zamandır görmediği çocukluk arkadaşları geçmişlerinde kalan karanlık bir sırrı ortaya çıkarmaya kalkınca karışıveriyor.

HEARTBREAKER
(Eski adıyla HEART MATTERS)
+++
Dr. Kathy Magliato’nun hayatını anlatan aynı isimli kitabın uyarlaması.
Bu pembe tıp dramasında kalp nakli konusunda uzman birkaç dişi cerrahtan biri olan Alex Panttiere lafını sakınmayan biridir. Doktorumuz bir yandan hastaları yenilikçi yöntemlerle haftadan haftaya iyileştirmeye girişirken bir yandan da profesyonel ve romantik hayatındaki karmaşıklıkları dengelemeye çalışmaktadır.
LOVE IS A FOUR LETTER WORD Farklı farklı çiftler modern evliliği teste tabi tutunca ırk, seks ve cinsiyet rolleri karışır.

UNVEILED Bir krizin ortasındaki insanlara yardım etmek için mevzuya giren bir grup koruyucu melek üzerine.

WARRIOR Çağdaş, çok kültürlü, yerleşik ve bazen de büyülü bir ortamda, sorunlu bir dişi kahraman, uluslararası azılı bir suçluyu yakalamak için -esrarengiz bir dövüş sporları ustasından fiziksel ve ruhsal olarak yardım alarak- gizli görevde çalışmaktadır.


SHADES OF BLUE
+++
13 bölümlük sipariş aldı. Jennifer Lopez‘in hem yapımcı, hem başrol oyuncusu olduğu dizinin çekimleri 2015’te başlayacak ve 2015-16 sezonunda yayınlanacak.
Bekar bir anne ve “kirli” bir polis olan kahramanımız Harlee McCord, FBI’ın anti-yolsuzluk birimi için gizli göreve çağrılır.

MANHUNT Antoloji türünde bir drama daha.
Sokaklarında gezen suçlu bir kaçak yüzünden, şehirde süregelen kovalamaca ile tansiyon yükseliyor.

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television