starz

Komediler

ASH VS EVIL DEAD
+++
10 bölümlük sipariş aldı.
81 yapımı filmin uzantısı olan dizinin haberini daha önce şurada vermiştik.
Filmin kahramanı olan Ash’in 30 yıl sonraki halini izliyoruz. Yıllar önce yaşadığı dehşeti unutmaya çalışıp, sorumluluklarından kaçan, olgunlaşmayı reddeden, yaşını almış bir çapkına dönüşmüş biri Ash. Ta ki ölümcül bir salgın insanlığı tehdit edene dek. Kahramanımız sonunda yeniden iblislerle savaşa tutuşmak zorunda kalıyor.

THE GIRLFRIEND EXPERIENCE
+++
13 bölüm sipariş aldı.
Bir antoloji dizisi daha.
Aynı isimli filmin uyarlaması. Filmin yönetmeni olan Steven Soderbergh dizinin de yapımcıları arasında.
Müşterilerine seksten çok daha fazlasını sağlayan sosyete fahişeleri ile müşterileri arasındaki ilişkileri ele alacak. Kahramanlarımızın bir eşten ya da sevgiliden daha yakın ve iyi sırdaş olduklarına ve bunun için fahiş paralar aldıklarına tanık olacağız.

Dramalar

ONE PERCENT
+++
Mazlum bir çiftçi tarlasına ve ailesine tutunarak hayatta kalmaya çabalarken kaderin bir cilvesi hayatını değiştirecektir. Bakalım bu değişiklik onları kurtaracak mı yoksa batıracak mı.

FLESH & BONE
+++
Geçen yıldan devreden, 8 bölümlük onay almış bir dizi.
Sorunlu bir geçmişi olan genç balerin Claire Robbins’in prestijli bir New York bale şirketine girmesiyle başlıyor her şey. Karanlık ve cesur bir dizi olacak olan Flesh & Bone, bale dünyasının sahne önünde ve arkasında olan biteni bizlere sunacak.

COUNTERPART Aslında henüz senaryo aşamasında bir proje ama başrol oyuncusunu seçtiği için deneme bölümü siparişi aldığını varsayıp listemize ekledik.
Bilim kurgu bir gerilim dizisi.
Bürokratik bir Birleşmiş Milletler biriminde çalışan alt kademe adamlardan biri çalıştığı kurumun bir sırrı koruduğunu keşfeder: Paralel bir evrene geçiş yolu!

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television