Komediler

ATLANTA Geçen yıldan devreden bir proje.
Atlanta’da yeni filizlenen, popülerleşmek üzere olan ve “Yeni Güney” olarak adlandırılan bölgede çok başarılı olmanın peşindeki 30’larında iki muhabir üzerine bir komedi.

BETTER THINGS Ebeveyn olmanın zor bir şey olduğunu düşünüyorsanız bir de üç tane kızı tek başınıza yetiştirmeyi deneyin. Sam para kazanmak için aktörlük yapan, kızlarının hayatını idare eden, bir-iki arkadaşıyla eğlenen ve arada sırada seks yapan birisidir. Kendisinin izlemesi eğlenceli ama yaşamak istemeyeceğiniz türde bir hayatı var. (Bazı zamanlar hariç.) Dizinin ilk bölüm senaryosu Pamela Adlon ve Louis C.K.‘den çıkacak. Ayrıca iki isim dizide yapımcılık da yapıyorlar.

PARIAH TV’de çalışan ama yayındayken tepesi atan Joe Abbott, ekrandan sürgün yer ve belirli bir yeteneği olmayan birisi olarak toplumu yönlendiren birisi olmak zorunda kalır.

DEATH PACT Geçen yıl onay alan komedinin başrol oyuncusu Tracy Morgan bir trafik kazasında ağır yaralandığı için hala çekimlere girişilmedi. Ayrıntı için şu yazımıza uğrayabilirsiniz.

SEX & DRUGS & ROCK & ROLL
+++
Geçen yıldan devreden 10 bölüm sipariş almış bu diziyle ilgili şu yazımızda ayrıntı bulabilirsiniz.
Özetle; Rock ‘n Roll‘cu orta yaşlı bir adam zengin ve ünlü olmak için ölüp bitmektedir ve fakat sıfıra sıfır, elde var sıfır durumundadır.

BASKETS
+++
10 bölüm sipariş alarak geçen yıldan devreden bir dizi daha. 2016’da yayına girecek.
Zach Galifianakis başrolünde yer alacağı komedinin yazarlığını Louis C.K. ile paylaşıyor.
Kaliforniya’da, kurumssal çıkarlar ve toplumun homojenleşmesiyle çevrili bir dünyada yaşayan bir adam hayallerinin peşinden giderek bir palyaçok olmaya kalkar. Ancak Paris’teki seçkin bir palyaçok okulunda tutunamayınca, bulabildiği tek iş yerel bir rodeoda olur.
Dizi, Chip Baskets isimli kahramanımızın saygın bir palyaço olmak için çabalarını ele alıyor.

İsimsiz TRACY MORGAN Projesi Aktörün geçirdiği kaza nedeniyle iptal olan Death Pact’ten sonraki bu yeni proje 10 bölümlük onay aldı ve 2015’te yayına girmesi bekleniyor.
It’s Always Sunny in Philadelphia yaratıcılarından gelecek. Hakkında henüz başka bilgi yok.

Dramalar

AMERICAN CRIME STORY
+++
10 bölüm sipariş aldı.
Ryan Murphy‘nin bu yeni antoloji serisi aylardır çenemizi yoran bir yapım.
Her sezon gerçek hayatta olmuş bir suçu işleyecek.
İlk sezon O.J. Simpson davasını ele alacak ve ismi American Crime Story: The People Vs. O.J. Simpson olacak.

TABOO
+++
BBC yapımı 8 bölümlük dönem dizisi, Amerika’da FX’te yayınlanacak. Ama yine de bu listeden eksik etmeyelim dedik.
Daha önce şu yazıda değinmiştik.
1813 yılında başlıyor. Afrika’daki macerasının ardından 14 adet elmas ile İngiltere’ye dönen kahramanımız, babasının öcünü almanın peşine düşecek.

THE BASTARD EXECUTIONER
+++
Geçen yıldan devreden bir proje.
Kral III. Edward’ın komutasındaki bir savaşçı şovalye üzerine bir dönem dizisi. Kahramanımız, savaşın yıkıcılığı karşısında ezilmiş ve kılıcını terk etmiştir. Ancak şiddet onu yeniden bulur ve zamanın en kanlı kılıcını yeniden sallamak zorunda kalmasına neden olur.

SNOWFALL Los Angeles’ta kokain satışı salgının başlarını genç bir zenci oğlan, Meksikalı bir güreşçi ve ve para akışını sağlayan bir CIA ajanının gözlerinden serecek önümüze.

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television