Dramalar

BREED Bu atmosferik, doğaüstü drama, Kuzeybatı Pasifik’te acımasızca cinayet işleyen dengesiz yaratıklardan oluşan bir ırk ve kadın bir kiralık katille bu ırkın izini sürmek için gönülsüzce çift olan bir FBI dedektifi üzerine. Breed merak, heyecan ve espriyi, unutulmaz karakterler ve neşelendirici beklenmedik olaylar yaratmak için karıştıran bir dizi.

COCAINE COWBOYS 1970’lerde geçen, Florida’daki uyuşturucu ticaretinin vahşi ve tahmin edilemez dünyası üzerine kurulu bir drama.

LUMEN Hayal gücüne dayalı ve çok satan listelerine girmiş kitapları olan ünlü bir yazar bir anda ortadan kaybolur ve dört kişilik bir aile kendilerini bu kadının çalışmasından esinlenilmiş mistik ve farklı bir dünyaya ışınlanmış bulurlar.

İsimsiz MAJOR CRIMES UZANTI (SPIN-OFF) Projesi 2012’de finalini yapan The Closer‘da izlediğimiz ve zaman zaman halen devam eden Major Crimes‘ta da yer alan Fritz Howard karakteri ve çalıştığı Özel Operasyonlar Bürosu’yla ilgili olacak bir uzantı.

AGENT X
+++
Geçen yıldan devreden, 10 bölümlük onay almış ve 2015 yazını bekleyen bir dizi daha.
Sharon Stone‘u Amerika’nın ilk kadın başkan vekili Natalie Maccabee rolünde izleyeceğiz. Kahramanımız zeki, güzel ve serinkanlı biri. Kocasının ölümünün ardından politik kariyerinde hızla yükselip, başkan vekili seçiliyor. Bu görev, beraberinde hiç beklemediği gizli bir görevi de getiriyor: Büyük kriz zamanlarında başvekili ve bu işe adanmış Agent X’in de yardımı ile Anayasa’yı korumak.

PROOF
+++
Geçen yıl 10 bölümlük sipariş alıp, sırasını bekleyenlerden.
Doğa üstü bir tıp draması. Şüpheci ve müspet bilim insanı olan kadın cerrah kahramanımız, reenkarnasyon, vücut dışı yaşam ve hortlaklar ile ilgili davaları incelemeye ve elle tutulur kanıtlarla olayları açıklamaya ikna ediliyor.

PUBLIC MORALS
+++
Geçen yıldan 10 bölümlük onay alıp sıraya giren bir dizi daha.
1967’nin New York’unda, binbir türlü davayla karşılaşan ve ahlak ile suç çizgisi arasında gidip gelen polisler için kurulu olan Ahlak Masası’nın etrafında gelişiyor.
Hem oyuncu, hem de yapımcı olan Edward Burns’ün çocukluğunda, zor bir zamanda polislik yapan ailesinden gördüklerine dayanan bir dizi.


(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television