Komediler

DONNY!
+++
6 bölümlük sipariş aldı.
Yarı doğaçlama bir dizi. Ünlü bir reklam adamı, bekar bir baba ve televizyon oyuncusu Donny Deutsch’un kurgusal hayatı üzerinden medya, zenginllik ve modern romantizme satirik bir dille yaklaşılacak.

Dramalar

COLONY
+++
Colony natüralistik bir aile draması. Bu aile karşı güçler arasında kalıyor ve hem bir arada kalmak, hem de insan ırkını kurtarmak için zor kararlar vermek durumunda kalıyorlar. Yakın gelecekte geçen hikayenin merkezi Los Angeles ve burası dış dünyadan gelen davetsiz misafirlerin işgal ettiği bir yer. Bazıları otoriteyle iş birliği yapmış ve yeni emirler alırken, bazılarıysa isyan edip sonuçlarıyla yüzleşecekler.

EVIL MEN Dürüst, orta sınıf bir aile adamı Harry Killas’ın hayatı, korkutucu bir şekilde güçlü bir adamın ona yaklaşıp şeytani adamları öldürmeyi emretmesiyle alt üst olur. Eğer bunu yapmazsa ailesi ve yaşadığı şehir tamamen yıkılacaktır. Sonrasındaysa ilk hedefi olması gereken neşe dolu bir psikopat, ona bu yeni kaderiyle nasıl baş edeceğini öğretmeye başlar.

MR ROBOT
+++
10 bölümlük sipariş alan diziden daha önce bahsetmiştik.
Genç bir programcı olan Elliot, antisosyalliğini insanları hack ederek yenebileceğine karar verir. Yeteneklerini, sevdiği insanları korumak için kullanmaya başlar. Kahramanımız kendini, çalıştığı siber güvenlik firması ile Amerika’daki şirketleri çökertmeye kararlı bir yeraltı organizasyonu arasında bulur. Bu sırada Mr. Robot lakaplı, gizemli bir anarşist Elliot’ı bir yeraltı hacker grubuna alır.

THE QUEEN OF THE SOUTH
+++
La Reina del Sur isimli pembe dizinin uyarlaması.
Uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşı Meksika’da beklenmedik şekilde öldürülen bir kadın, kaçmak ve Amerika’ya iltica etmek zorunda kalır. Buradayken de geçmişinden gelen beklenmedik bir kişiyle, kaçtığı uyuştucurucu çetesinin liderini indirmek için iş birliğine girer.

STANISTAN Geçen yıldan devreden bir proje.
Bir Orta Doğu ülkesi olan Stanistan’daki Amerikan yerleşkesinde görevli dışişleri bakanlığı çalışanları, CIA mensupları ve gazetecilerin etrafında gelişmekte. Tüm bu ekip aptallıkla tehlike arasındaki dengeyi tutturmak için her türlü başa çıkma yöntemini kullanmaktadır.

COMPLICATIONS
+++
Geçen yıl 10 bölümlük sipariş aldı. 2015 yazında görünecek.Bu tıp dramasında ana karakterimiz varoş bir mahallede acil serviste çalışan John Ellis. Doktorumuz, günün birinde yoldan geçen bir araçtan açılan ateş sonucu genç bir çocuğun vurulmasını engelliyor ve hayatı değişiyor. Çünkü öğreniyor ki bu çocuk aslında hala “öldürülecekler” listesinde. Bizimki de kendisini, ne pahasına olursa olsun bu çocuğu korumaya adıyor.

FALLING WATER Bu dizi, merhum Henry Bromell’in doğa üstü projelerindendi; USA Network bir deneyelim dedi. :) Projeyi sırtlanan diğer isimler Blake Masters ile Gale Anne Hurd.
Gerçek ile bilinçaltının çakıştığı yerlerde gezecek bir gerilim.
Birbiriyle alakasız 3 kişi, aynı rüyanın farklı bölümlerini gördüklerini farkediyor. Her biri farklı bir arayışın peşinde – kayıp bir kız arkadaş, bir oğul, katatonik bir anne ile iletişimin yolunu bulma. Kahramanlarımız bu hedefleri uğrunda rüyalarını kullanmayı başarabildikçe, öngörülerinin kendi hayatları ile ilgili bir şeyler anlatmaya çalıştığını farkediyorlar.
SHOOTER Stephen Hunter’ın Point of Impact isimli çok satan romanından uyarlama. 2007 yılında bir de sinema filmi olarak uyarlanmıştı.
Denizci bir keskin nişancıyı merkezine koyan bir aksiyon dizisi. Amerikan başkanını öldürme teşebbüsü ile haksız yere suçlanan kahramanımızın kaçma kovalamacası.

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

İçindekiler
netflix150 starz turner-network-television