Komediler

ANGEL FROM HELL
+++
Amy, Allison’ın hayatına girer ve onun koruyucu meleği olduğunu iddia eder. Alışılmadık bir dostluk kurarlar ve Allison hala Amy’nin deli mi yoksa gerçekten bir melek mi olduğunu kestirememektedir.

THE HALF OF IT “Yeni boşanmış bir baba sahip olduklarının yarısına tutunmak istemektedir ki bu evlendiği zamankinden daha fazlasıdır” diye dizi konusu mu olurmuş demeyin. Komedi olunca oluyor.
HAPPY LIFE Çevresindeki herkes düşlerinin peşinde koşarken ve hayatın tadını kendisinden iyi çıkartırken kahramanımız istediği her şeye sahip olduğunu fark eder.

LIFE IN PIECES
+++
Bir ailenin başından geçen olayların farklı bireylerinin gözünden anlatılışı.

THE MISTAKE Geçen yıldan devrolmuş bir proje.
Çocuklarını büyütmeyi yeni tamamlamış olan bir çiftin yeniden hamile olduklarını öğrenmelerinden sonra olan bitenin komedisi.
SUPER CLYDE (2015 versiyonu) 2013-2014 projelerinden devroldu.
Mütevazi bir fast food dükkanı çalışanının, bir süper kahraman olmaya karar vermesi ile başlıyor.

TAXI 22 Geçen yıldan bu yıla devreden bir proje daha.
Kanada yapımı Fransızca komedinin uyarlaması. New York’ta taksi şoförlüğü yapan Archie Bunker benzeri, patavatsız ve insan sevmez bir adam çevresinde gelişiyor olaylar.

İsimsiz O’SHANNON & WARREN Projesi Hayatlarının 3 farklı dönemindeki bir grup arkadaş ve aile grubu üzerine.

İsimsiz TOMMY JOHNAGIN Projesi Tommy Johnagin‘in hayatından uyarlanacak.
Bir standup komedyeni, büyüdüğü mahallede ailesini geçindirmeye çalışmaktadır.


Dramalar

CODE BLACK
+++
Los Angeles’ın en yoğun acil servislerinden birinde çalışmaya başlayan doktorun bozuk sistemle başa çıkarak, ideallerini ve hastalarını ayakta tutma çabası üzerine.



FOR JUSTICE Polisiye yazarı James Patterson‘ın ilk romanı The Thomas Berryman Number‘ın uyarlaması. Yapımcılar Bryan Cranston ve David Shore.
Bir FBI ajanı, ülke genelinde insan hakları çiğnenerek işlenen suçları araştırmaktadır.


LFE New York şehrinin en çılgın ve parlak doktorları şehrin en prestijli hastanesinde ikinci yıllarındayken alıyoruz hikayeyi.
LIMITLESS
+++
Aynı isimli (Limit Yok) filmin uyarlaması.
NZT isimli ilacın gizemli gücünü fark eden kahramanımız bu ilacın yardımı ile yeteneklerini arttırarak iyilik yolunda kullanma niyetinde.

RUSH HOUR
+++
Bitirim İkili (Rush Hour) film serisinin uyarlaması.
Hong Kong’lu sakin ve kurallara bağlı bir polis memuru Los Angeles’ta bir davaya atanınca bir ortak arayışında olmayan, kibirli bir Los Angeles polis memuru ile çalışmak zorunda kalır.

SNEAKY PETE 30’larında bir dolandırıcı, hapisten çıktıktan sonra hücre arkadaşının kimliğine bürünerek geçmişinden kaçmaya çalışır. Bu sırada bir yandan mafyadan saklanırken, bir yandan da kendinden beter suçluları yakalayarak hücre arkadaşının kefaletini toplamaktadır.
SUPERGIRL
+++
Şimdiden onay alarak diziye dönüştü.
Superman’in kuzeni, Krypton gezegeninden Kara Zor-El yeni bir dizinin merkezine oturuyor. Kahramanımız 24 yaşında ve o da kuzeni gibi kimliğini gizliyor.

CRIMINAL MINDS: BEYOND BORDERS
+++
Criminal Minds‘ın 10×19 bölümüyle bu girişime adım atılacak.
Uzantıda bütün dünyayı gezerek Amerikan vatandaşlarının karıştığı davalarda profil çıkartan bir ekibin gittikleri yerlerdeki yerel polisler ile çalışmalarını izleyeceğiz.

DOUBT 30’lu yaşlarındaki zeki ve başarılı bir savunma avukatı, vahşi bir cinayeti işleyip işlemediği belli olmayan müvekkiline beklenmedik bir şekilde aşık oluverince…

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television