THR_BTS_20160403_THR_ROUNDTABLE_BTS_K5A0282The Hollywood Reporter, her yıl Oscar, Tony ve Emmy gibi ödüllerde adaylar açıklanmadan önce aday adaylarını toplayıp Yuvarlak Masa (Roundtable) dediği organizasyon sayesinde onlarla hoş sohbetler düzenler. Bu yıl da adayların açıklanmasına kısa bir süre kalmışken bu sohbetleri izlemek isterseniz sizi aşağı alalım.

THR_Drama_Actresses_RT_GROUPDrama kadın oyuncularının bir araya geldiği kesintisiz ve sansürsüz Yuvarlak Masa:

Katılımcılar: Kirsten Dunst (‘Fargo’), Julianna Margulies (‘The Good Wife’), Jennifer Lopez (‘Shades of Blue’), Kerry Washington (‘Scandal,’ ‘Confirmation‘), Sarah Paulson (‘The People v. O.J. Simpson: American Crime Story,’ ‘American Horror Story: Hotel’), Regina King (‘American Crime,’ ‘The Leftovers’) ve Constance Zimmer (‘UnREAL’).


THR_Drama_Actor_RT_GROUP_SHOT_01_0461_040216_V1_R2_RGBDrama erkek oyuncularının bir araya geldiği kesintisiz Yuvarlak Masa:

Katılımcılar: Cuba Gooding Jr. (‘The People v. OJ Simpson: American Crime Story’), Rami Malek (‘Mr. Robot’), Paul Giamatti (‘Billions’), Forest Whitaker (‘Roots’), Wagner Moura (‘Narcos’) ve Bobby Cannavale (Vinyl’)

NOT: Videonun sağ altından İngilizce altyazı açmanız mümkün.


THR_ComedyActressesRTGroup_RROSALES_THR_16_EMMY_COMEDY_WOMEN0672_baseKomedi kadın oyuncularının bir araya geldiği kesintisiz Yuvarlak Masa:

Katılımcılar: Allison Janney (‘Mom’), Lily Tomlin (‘Grace and Frankie’), Gina Rodriguez (‘Jane the Virgin’), Rachel Bloom (‘Crazy Ex-Girlfriend’), Niecy Nash (‘Getting On’) ve Ilana Glazer (‘Broad City’)

NOT: Videonun sağ altından İngilizce altyazı açmanız mümkün.


THR_Comedy_RT_Group_THR_EmmyRT_2016_COM_GROUP_0498_0498_V2Komedi erkek oyuncuları ile yürütücüler ve reality yapımcıları gibi diğer adayların tam versiyonları henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında ekleyeceğiz. O zamana kadar beklemek istemiyorsanız THR’ın Youtube kanalındaki oynatma listesinden kesitler halinde izlemeniz mümkün.