
CBS’in 2019-2020 Sezonundaki Yeni Dizileri
53 yorum necdetcem7 28 Temmuz 2019 08:16

Geçtiğimiz sezon 28 dizi yayınlayarak ulusal kanallar içerisinde ayrı bir rekora imza atan CBS, bu dizilerden 19 tanesine onay verirken 9’unu iptal etti. Bu sene için ise 8 yeni diziye onay verdi. Bu dizilerden 5 tanesi sonbahar yayın akışında kendisine yer bulurken 3’ü de sezon ortası veya yaz yayın akışında kendisine yer bulmaya çalışacak.
SONBAHAR DÖNEMİ
BOB HEARTS ABISHOLA
Konu: Beklenmedik bir şekilde kalp krizi geçiren Bob, hastanedeki Nijeryalı hemşire Abishola’ya aşık olur. Bunun üzerine olaylar gelişir.
Oyuncular: Billy Gardell, Folake Olowofoyeku, Christine Ebersole, Matt Jones, Maribeth Monroe, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Travis Wolfe Jr.
Mutfaktakiler: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, Al Higgins
Yayın Bilgisi: 23 Eylül Pazartesi günü saat 20:30’da The Neighborhood‘un arkasından yayınlanacak. Rakipleri All American, Dancing With the Stars, 9-1-1, The Voice
Fragman:
ALL RISE
Konu: Hakim Lola Carmichael görevi olan yargıçlığını öneminin bilincinde bir kadındır. Önüne gelen davaların hakkını vermek için elinden geleni yapıyordur. Bu sırada önüne gelen davaları; hayatları, hayalleri, umutları kaybolan ve kaosa sürüklenen insanların hayatlarını görüyoruz.
Oyuncular: Simone Missick, Wilson Bethel, Marg Helgenberger, Jessica Camacho, J. Alex Brinson, Lindsay Mendez, Ruthie Ann Miles
Mutfaktakiler: Greg Spottiswood
Yayın Bilgisi: 23 Eylül Pazartesi saat 21:00’de Bob Hearts Abishola’nın arkasından yayınlanacak. Rakipleri Black Lightning, Dancing With the Stars, Prodigal Son ve The Voice
Fragman:
THE UNICORN
Konu: Wade, çok sevdiği eşini kaybetmesinin ardından zor günler geçirmektedir. Bu sırada ona ailesi ve arkadaşları destek olur. Ayrıca Wade’in bakmaktan sorumlu olduğu iki tane de kızı vardır. Tek başına onları da idare edebileceğini kanıtlamak zorundadır. Onlarla birlikte yeni bir hayata başlamaya çalışır.
Oyuncular: Walton Goggins, Rob Corddry, Michaela Watkins, Omar Benson Miller, Maya Lynne Robinson, Ruby Jay, Makenzie Moss
Mutfaktakiler: Bill Martin ve Mike Schiff
Yayın Bilgisi: 26 Eylül Perşembe günü saat 20:30’da Young Sheldon’ın arkasından yayınlanacak. Rakipleri Supernatural, Grey’s Anatomy, NFL FOOTBALL ve Perfect Harmony
Fragman:
CAROL’S SECOND ACT
Konu: Carol, eşinden boşanmıştır ve iki çocuğuyla beraber yaşamaktadır. Bu sırada mesleği olan öğretmenlikten emekli olur ve hayali olan mesleği yapmak ister: Doktorluk. Bunun için 50 yaşından sonra stajyer doktor olur ve yaşının yarısında bulunan doktorlarla birlikte çalışmaya başlar.
Oyuncular: Patricia Heaton, Kyle MacLachlan, Ito Aghayere, Jean-Luc Bilodeau, Sabrina Jalees, Ashley Tisdale, Lucas Neff
Mutfaktakiler: Emily Halpern ve Sarah Haskins
Yayın Bilgisi: 26 Eylül Perşembe saat 21:30’da Mom’ın arkasından yayınlanacak. Rakipleri Legacies, A Million Little Things, NFL FOOTBALL, Sunnyside
Fragman:
EVIL
Konu: Bir psikolog ve kilise tarafından kiralanan iki araştırmacı birlikte meydana gelen doğaüstü olayları çözmeye ve incelemeye başlarlar. Doğaüstü olayları çözüp açıklığa kavuşturmak için çalışacaklardır. Bu sırada kendilerini tehlikelerin ortalarında bulacaklardır.
Oyuncular: Katja Herbers, Mike Colter, Aasif Mandvi, Michael Emerson, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco, Dalya Knapp
Mutfaktakiler: Robert King ve Michelle King
Yayın Bilgisi: 26 Eylül Perşembe saat 22:00’de Carol’s Second Act’ın arkasından yayınlanacak. Rakipleri How to Get Away with Murder, NFL FOOTBALL, Law & Order: SVU
Fragman:
SEZON ORTASI
FBI: MOST WANTED
Konu: Kanalın dizilerinden birisi olan FBI’ın uzantı dizisi olarak ekrana gelecek. Bu sefer FBI’ın ‘En Çok Arananlar’ listesinde yer alan ünlü suçluları takip etmek ve yakalamakla görevlendirilen FBI’ya bağlı bir birimi merkezine alacak.
Oyuncular: Julian McMahon, Alana De La Garza, Keisha Castle-Hughes, Kellan Lutz, Roxy Sternberg, Nathaniel Arcand
Mutfaktakiler: Dick Wolf, Rene Balcer
Yayın Bilgisi: Sezon ortasında başlayacak.
Fragman:
BROKE
Konu: Jackie ve onun birbirinden çatlak aile üyeleri arasında yaşananları izleyeceğiz.
Oyuncular: Jaime Camil, Pauley Perrette, Natasha Leggero, Izzy Diaz, Antonio Corbo
Mutfaktakiler: Alex Herschlag
Yayın Bilgisi: Sezon ortasında yayınlanacak.
Fragman:
TOMMY
Konu: Abigail ‘Tommy’ Thomas, Los Angeles bölgesinde NYPD’nin ilk kadın polis şefi olarak yükselir. Bunun ardından büyük bir sorumluluk da beraberinde gelir. Sosyal, siyasal ve toplumsal olayları iyi yönetmelidir ve aile hayatını da işle beraber dengede tutmak zorundadır. Bütün gözler onun üzerindedir, bulunduğu konumun hataya tahammülü yoktur.
Oyuncular: Edie Falco, Michael Chernus, Adelaide Clemens, David Fierro, Russell G. Jones, Olivia Lucy Phillip, Joseph Lyle Taylor
Mutfaktakiler: Paul Attanasio
Yayın Bilgisi: Sezon ortasında başlayacak.
yorumlar
CBS’te sonbahar döneminde The Unicorn ve Carol’s Second Act’i deneyeceğim yenilerden. Sezon ortasında da Broke’u. Kanalda devam eden 5 dizim var ayrıca: Man with a Plan, Mom, God Friended Me, Magnum P.I. ve The Neighborhood. Man With a Plan sezon ortasında başlayacağı için son baharda 6 dizim olacak kanalda ki bu rakam The CW ile aynı seviyede şu an için. Elbette 2 kanal için de yenileri sevip sevmememe ve eskilerden bazılarına yol verip vermememe göre değişebilir bu eşitlik.
Bu sene ulusal kanallardan izleyeceğim nadir dizilerden biri The Unicorn olacak. Walton Goggins’in ulusalda ne aradığını bilmiyorum ama izleyeceğim yine de.
Sanırım beni fazla hayal kırıklığına uğratmayan bir kanal olduğundan The CW sonra en fazla dizisini takip ettiğim kanal CBS. Zaten izlemekte olduğum Bull, FBI, Seal Team, Criminal Minds, Mom, Magnum P.I, Macgyver ve God Friended Me var. Sonbahar takviminden de yeni olarak All Rise, Evil, Carol’s Second Act ve ilk bölümüne bakarak karar vermeyi düşündüğüm The Unicorn dizisine bakarım. Bunun dışında sezon ortası işlerinden FBI: Most Wanted ve Tommy dikkatimi çekmeyi başardı. Bu sene CBS kanalında 8 dizim hayatta kaldı ama 4 dizi de kaybettim: Elementary, Fam, Life İn Pieces ve Murphy Brown. Komediler konusunda büyük kayıp yaşadım. Ama FOX, NBC ve özellikle de ABC kanalını düşününce bu çok büyük kayıp değil.