Komediler

THE 46 PERCENTERS Romantizm karşıtı bir romantik komedi. Nüfusun %46’sının evli olmayı tercih ettiği bir toplumu 3 çiftin gözünden izleyeceğiz.

ALL STARS Tony ödüllü Broadway oyuncusu bir anne ile çok zeki bir babanın oğulları doğuştan spora fazlasıyla yatkın bir atlet oluverince bu üçlünün hayatı komedi oluyor.

NERD HERD Fazlasıyla başarılı ve zeki bir aile, görünüşün zekadan önde geldiği bir mahalleye taşınınca işler karışıyor.

CHEVY 60’lı yaşlarını sollayıp tam “altın yıllarımıza giriyoruz” diye düşünürken torun bakmaya mecbur bırakılan bu çift bakalım sevenlerini ne kadar güldürecek.

DELORES & JERMAINE ’90-2000’lerde büyümüş ve büyük fikirleri olmasına rağmen bu konuda harekete geçmeye üşenen biri olan kahramanımız, pek yakın olmadığı büyükannesinin yanına taşınıyor. O da öyle bir kadın ki futbola bayılıyor ve hatta eski bir polis. Kadın hayatında heyecanlı bir gencin olmasına ne kadar sıcaksa, torun da eski kafalı bir yetiştirilme tarzına o kadar sıcak.

DR KEN
+++
Hasta ilişkisinde sıfır kabiliyeti olan parlak bir doktor üzerine komedi

FAMILY FORTUNE Popüler bir beden eğitimi öğretmeni etrafında gelişiyor. Kahramanımız aile ve arkadaş çevresine eşcinselliğini açıkladığı sırada didişip duran boşanmış anne babası da yeniden birlikte olduklarını açıklayınca seyreyle gümbürtüyü.

THE REAL O’NEALS
+++
Seks yazarı ve eşcinsel hakları aktivisti Dan Savage‘ın yarı otobiyografik hikayesi.
Mükemmel görünen bir ailenin en küçük oğlu eşcinsel olduğunu açıklayınca, ailenin tepetaklak oluşuyla başlıyoruz hikayeye. Bunun ardından aile bireyleri oldukları gibi davranmaya başlayınca, bu ailenin göründüğü kadar mükemmel olmadığı ortaya çıkıyor.



IRREVERSIBLE İsrail komedisi Bilti Hafich‘in uyarlaması.
Orta halli bir aile olduklarını kabul etmeyen bir anne-babanın orta halli yaşamla mücadelesi üzerine.

THE KING OF 7B Açık alan korkusu olan ve kabuğuna çekilmiş bir hayat yaşayan bir adam, karşı apartmanda yaşayan ve hayatının aşkı olabileceğini düşündüğü hatun uğruna 20 yıl sonra ilk kez dışarı çıkmaya teşebbüs ederse komik olur mu?
UNCLE BUCK
+++
1989 yapımı aynı isimli filmin uyarlaması. Çocuksu bir adam, kardeşinin çocuklarına kendine has yöntemleri ile bakmaya girişince, yetişkin olmayı öğrenmeye başlar.

KNOXVILLE Amerika’da kamera şakalarıyla ünlü Johnny Knoxville‘in anlatıcı olduğu ve yapımcılığı üstlendiği dizide 12 yaşındaki Johnny, ailesinin “haydut kültürü” ile Knoxville kasabasında olanlar sayesinde yaşadığı çocukluk maceralarını kaydederek günümüzün en mükemmel kamera şakacılarından biri oluşunu bizlere anlatacak.
WARRIORS NBA dünyasında İngilizce bilmeyen bir çaylak ile basketbolca bilmeyen bir çevirmenin maceraları.

Dramalar

ADVERSARIES New York’ta bir avukatlık hanedanının başındaki adam kendi davalık olunca işler karışır. Üstelik federal savcı olan kızı da kimden yana olacağına karar vermelidir.

THE ADVOCATE Zorlu, işinin ehli, bir numara bir iş kadınının en büyük korkusu yanlış teşhis konan bir hastalığı olmasıdır. Kahramanımız ABD sağlık sisteminin zararlarını birinci elden tadınca kariyerini bırakıp bu sistemin kaosu ve modern tıbbın azizliğine uğrayanların savunucusu olmaya soyunur.
BLOOD AND OIL
(Eski adıyla BOOM)
+++
Bir petrol damarı bulunmasıyla birlikte (1849’daki Altına Hücum zamanındaki boyutta) hızla kalkınan bir kentte geçiyor olaylar. Bu kente taşınıp Amerikan rüyasına kavuşmaya çalışan genç bir çiftin, bu modern “vahşi batı”da kabadayılar, üçkağıtçılar, petrol zenginleri, sabıkalılar ve kendileri gibi maden arayışında olanlarla başa çıkma macerası.
BROAD SQUAD 1978’de geçen bir polisiye. Kahramanlarımız Boston’ın ilk kadın devriye polisleri olarak akademiden mezun olacak hatunlar.




THE CATCH
(Eski adıyla SMOKE & MIRRORS)
+++
Gözü pek bir adli muhasebeci hatun, dolandırıcıları açığa çıkartarak para kazanmaktadır. Tam işinde ve aşk hayatında işler yoluna girmişken, hayatını altüst edecek bir davayı kucağında bulur.
THE FAMILY
(Eski adıyla ORIGINAL SIN)
+++
Bir politikacının, 10 yıl önce ortadan kaybolup öldüğü varsayılan oğlu birden çıkagelince ortalık karışır. Varsayılan ölümle suçlanıp hüküm giymiş komşusu ve onu hapse atan polis bu işten nasibini alacaktır.

KINGMAKERS Kahramanımız, kız kardeşi elit bir üniversitede ilk yılındayken ölü bulunan bir adam. Yeni bir kimlik edinerek gizlice okula ve onun yüzyıllık gizli derneğine sızıyor. Böylece imtiyazlı öğrencilerden, hırslı fakülte çalışanlarına kadar birçok kişiye erişimi oluyor ve kardeşinin ölümünü araştırmakta yol alabiliyor.
WICKED CITY
(eski adıyla THE LA CRIME)
+++
Los Angeles tarihinden kayda değer dönemlerde seks, politika ve pop kültürün etrafında gezinecek olan bir suç draması. Başroldeki iki Los Angeles polisi Bonnie ve Clyde’vari bir seri katil ikilisinin peşinde 80’lerin uyuşturucu ve rock ‘n roll ile yoğrulan Sunset Strip bölgesinde gezecek.

MIX Bir aile restoranının arka planında olanlardan yola çıkarak günümüz modern ailelerinin boşanmalar, evlatlıklar sayesinde çok kültürlü ve nesilli yapılarını ele alacak.


OF KINGS AND PROPHETS
+++
İnanç, hırs ve ihanetin eşliğinde savaşçı bir kralın, güçlü ve kinci bir peygamberin ve becerikli bir çobanın gözünden destansı bir İncil uyarlaması.

QUANTICO
+++
Çeşit çeşit FBI ajanının 21 hafta boyunca özel ajan olmak için aldıkları eğitimden neler çıkacak? Üstelik bu adayların biri gizli bir terörist ve yakın bir gelecekte 11 Eylül’den beter bir terörist saldırısını planlıyor.


RUNNER Geçen yıl Fox’a sunulan ve kanalın pas geçtiği proje bu yıl ABC’de deniyor şansını.
Yerli dizi Son‘un uyarlaması olacak.
Silah kaçakçılığının erkek egemen dünyasına kadın gözüyle yaklaşacağız. Kahramanımız kocasının düşündüğü kişi olmadığını öğrendikten sonra işler karışıyor.

Bernie Madoff Bernard Madoff‘un hayatından esinlenen mini dizi, The Madoff Chronicles isimli kitaptan uyarlanacak.
2009 yılında 150 yıllığına hapse mahkum olan rezil borsacının yükselişini ve düşüşünü izleyeceğiz. zatı-ı şahaneleri, bir saadet zinciri dolandırıcılığı ile 65 milyar dolarlık bir vurgun yaparak bu şerefe nail olmuş biri.

WHEN WE RISE 8 bölümlük bir mini dizi olarak planlanıyor.
1969’da LGBT bireylerinin eşit haklara sahip olması için savaş veren bir grup erkek ve kadının kişisel ve politik savaşlarını, arka planda olan biteni ele alacak.

(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

İçindekiler
netflix150 starz turner-network-television