Komediler

CRAZY EX-GIRLFRIEND Genç, başarılı, hırslı ve muhtemelen deli olan Rebecca, prestijli bir hukuk firmasındaki ortaklığı ve Manhattan’daki lüks dairesi dahil olmak üzere bir anda hayatındaki neredeyse her şeyden vazgeçer. Çünkü gözünü karartıp romantizm, macera, aşk ve mutluluğu bulmak için West Covina, Kaliforniya’ya gitmeye karar verir.

DICE
+++
2016’da yayına girmek üzere 6 bölümlük sipariş aldı.
Komedyen aktör Andrew Dice Clay’in yarı otobiyografik hikayesi. Vegas’ta bir yandan ailesini ayakta tutmaya çalışırken, bir yandan da kariyerini yeniden canlandırmaya çalışan bir stand-up komedyeni üzerine. Ailesini derken, kız arkadaşını. … ve eski nişanlısını. … ve eski karısını. …ve kayınvalidesini. …ve oğlunun arkadaş takımını.

Dramalar

BILLIONS
+++
Geçen yıldan devreden bir proje.
New York’ta hırslı bir savcı ile ülkenin en zengin milyarderlerinden biri arasındaki gizli anlaşma üzerine bir drama.

ROADIES Müziğin ünsüz kahramanlarından oluşan ve hayatları yolda geçen bir grubun çıktığı başarılı bir rock müzik turunda yaşananları günbegün işleyen bir yapım olacak. Pervasız, komik, romantik, dokunaklı ve müzik için yaşayan hayatların olduğu grup, artık birbirinin ailesi haline gelmiş.

TWIN PEAKS
+++
2016’da yayına girmek üzere 9 bölümlük sipariş aldı.
90-91’in meşhur David Lynch dizisi İkiz Tepeler’in uyarlaması, hikayeyi devam ettirecek ve havada kalan sorulara yanıt verecek.
İkiz Tepeler’de, garip bir kasaba genç bir kızın ölümü ile sarsılmış, FBI’dan Dale Cooper da şerife bu davayı çözmek için yardıma gelmişti. FBI ajanımız işin içine girdikçe bu kasabanın bir sürü sırrı olduğu ortaya çıkıp durmuştu. Bir dizi garip olay, kasaba sakinlerinin daha da karanlık tecrübelere gömülmesine yol açmıştı.
25 yıl sonra, hikaye devam ediyor…


(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television